Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1821393

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: men det finns tidigare domar på armbågar mot huvudet som renderat i avstängningar. Och det har även då handlat o kollisioner. I det här fallet så SER Grundström Bertilsson medan Bertilsson har blicken vänd åt ett annat håll. Så jag tror att den "kollisionen" var medveten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Hehe, förstår att du inte håller med mig då det är ditt lag det handlar om på samma sätt som jag inte håller med att Sweatts 4-3 mål ska dömas bort mot Malmö då det är Wargs fel att Alsenfelts klubba hakar tag i Sweatt ;-)
Men då jag ändå har suttit och hållit tummarna för Brynäs och tycker det var roligare att Bulan Boys tog sig till final istället för Frölunda och haft mer känslor för Brynäs ser jag inga större problem att det inte renderade i några avstängningar i situationerna med Bertilsson och Ikonen, men jag hade inte protesterat direkt heller med tanke på, som du säger, så har det blivit matchstraff för liknande saker tidigare. Men i båda dessa fall mot Frölunda kan jag tycka att det är bättre att fria än fälla.
Ölund kan jag som sagt inte uttala mig om, den har jag inte sett.
Kommentera