Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1822971

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
HuVa får in 3-3 och så slutar tredje perioden så nu väntar vi på förlängning. Det var Thörnberg som fick åka runt, fintade bort några Pölsor och fri i slottet lugnt kunde leta upp luckor varpå han hänger den i klubbhandkrysset. Jäkla spelstil och bössa han har martinHuVat; påminner om Apan highsticking Lindström men Thörnberg är nog bättre.

Med 20 sekunder kvar går en HuVa-spelare runt Fälth in framför Rautio och försöker avgöra men lyckas inte och i samma sekund får han en stenhård tackling av Kihlström.

I förlustmatchen klagade jag ju på att en HuVaspelare fick åka slalom in för att få helt fritt läge i slottet, där jag tyckte att någon av Pölsorne skulle inte bara åka skridskor och följa med utan sätta en bröstvärmare.

Vilket var vad Kihlström gjorde nu.

Det vi alla ser tydligt är att HuVaspelaren är låg när han glider runt och tacklingen mot bröstet träffar HuVaspelaren i huvudet.

Publiken vrålar förstås på utvisning medan wikegård och Sanny förstås anser att det är fullt godkänt, snarast att HuVaspelaren tacklar sig själv på något vis.

Zebrorna tar EJ utvisning, vilket känns minst sagt sportsligt korrekt med hänsyn till att HuVa inte ens fick utvisning för någon match sedan, när de satte en armbåge i ansiktet på Lindbom.

OK. Sudd strax. KOM IGEN NU, PÖLSOR!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
OCH ÅTERIGEN - FÅR PÖLSAN EN CHANS SMÄLLER DET TILL!

FANTASTISKT HÄRLIGT - BULAN BOYS!
Kommentera