Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828186

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he, noterar att apmonstret inbillar sig att han "satt dit mig".

Han läser idag att jag numera skulle acceptera att herrar spelade med damhockeyregler, för att slippa hjärnskadorna.

Och igår läste han att jag också älskar den fysiska delen av hockey.

(inom parentes sagt kanske någon imponeras av att han följer mig som en stalker, men det gör inte jag eftersom jag vet att han läser allt jag skriver i syfte att söka lära sig lite om hockey; likt Apan följer och kopierar storebror Luleå Hockey)

Men han får alltså inte ihop det, eftersom han tror att alla som älskar fysisk hockey vill se hjärnskador på spelarna.

Ojoj, gubbe lilla. Nu ska jag berätta något så du lär dig något nytt. Jag vill inte se hjärnskador på hockeyspelare. Hockeyspelare vill inte heller se hjärnskador på hockeyspelare. Och alla som överhuvudtaget seriöst och på riktigt intresserar sig för hockey vill detsamma: att spelare inte ska hjärnskadas.

Visst, det finns enstaka som skiter i det men de är antagligen inte så välutvecklade mellan öronen eller så skiter de högaktningsfullt i om spelarna skadar hjärnan. I vilket fall är det inte vad jag skulle kalla hockeyälskare utan omoraliska parasiter och - skulle jag vilja påstå: onda människor.

Jo, jag vet att du använder begreppet "onda människor" för att karakterisera de som håller på andra lag än Apan. Ett val som säger ingenting alls om de människor du klistrar beteckningen på.

Men det säger mycket om dig.

Frågor på det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: He he, words Sven!

Inte lätt vara apa i dessa dagar när metropolen Luleå, Norrlands vackraste stad, tar sitt 2:a SM Glud för året i en av de större lagsporterna i landet.
Glud som vi nu har för vana att alltid vinna nu så här på våren för här finns inte bara herrhockey på högsta nivå till skillnad mot i apschtaaan.

Framgång föder framgång och nu väntar vi bara på att Bulans boys skall förenas i gludyra för här i Luleå unnar vi varandra framgång :)

För att ytterligare hälla salt i apsåret utses Umeå som årets Superkommun med Luleå som god 2:a. Inte lätt vara lillebror till storebröder 13 mil i norr och söder.

Frågor på det Jåda?
Kommentera