Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828249

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, snyggt skrivet Wolf!

Trots kommunaldoping och släckta julgranar är sotdöden för Apschtaan djup och allmän på alla plan:-)

Redan innan Apan fick komma upp i finrummet ett sista varv förklarade ju Jonte Hedström att byhålan var helt "eljest" och även om han inte sa det rakt ut förstod ju alla att folk p-e på eländet:-) Och nu släcks inte bara julgranar utan också hoppet och allt annat i Apschtaan som Gud glömde där alla krampartat håller sex fingrar på biljetten där de står på perrongen och ser tåget, framtiden och livet svischa förbi.

Den s k hockeyn håller på att kollapsa. Det makalösa bedrägeriet då de bjuder på fiskdamm och paraplydrinkar i början av augusti under det marknadslögnaktiga namnet "första isträning" slår inte längre "rekord"; publiken sviker på hemmamatcherna och borträknat några enstaka rookiebyhålor i SHL drar man minst i landet. Laget fylls med överbetalda köpeknektar.

Ja, där är ett liv och ett kiv:-)

Grön jåda har inga frågor och inga svar. Bara vanliga dravlet färgat av djupet långt ned i lådan med billigt rödtjut:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
NU BLIR DET GLUD! ropar Nyström på Sexpressen.

Anledningen är den att Henrik Lundqvist ansluter, sedan Rangers sparkats ur Stanely Cup av Erik Karlssons Ottawa.

Jag är skeptisk.

Jodå. Jag gillar Henrik. Jag tycker att han är Sveriges bäste målvakt någonsin. Förstås.

Men tiden hinner i kapp oss alla. Senaste åren har Henke definitivt varit mer mänsklig och han kan snart skönja slutet av sin karriär. Visst kan han fortfarande vara en Gud i vissa matcher men inte alltid. Ibland är han betydligt mer mänsklig.

Senast, när han anslöt till World Cup, ropade Nyströmare och andra detsamma. Själv var jag inte lika övertygad och när vi förlorade och blev utslagna tycker jag nog att Henke får ta på sig något eller några mål, bl a det avgörande. Inte omöjligt att Markan gjort en bättre insats, skulle han fått spaden.

Nu tar alltså Henke spaden av Viktor Fasth och troligen är det bra för Tre Kronor. Men Henke är inte den Henke han var för 5-10 år sedan. I den form han var då kunde han själv dra fram Tre Kronor till en mästerskapsvinst. Det tror jag intelängre han kan.

Men jag har gärna fel:-)
Kommentera