Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828591

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att de två apmonstren fortsätter tugga fullständig rappakalja i form av meningslöst pladder där de anser att dysteriernas dysteri, superduperlaget som bara komma sexa i seren och sparkades ur slutspelet redan i kvartsfinal, nu räknar pölsan Niklas Bäckström ur "egna Apled": syftande till att lura folk på tid och inlägg för koplett idiotinnehåll på apmonsternivå.

Vi andra konstaterar att Tre Kronor håller på att rycka upp sig efter det pinsamma fiaskot i landslagets historia; parenbtesen där den lilla råttan gnomen Mårts förstörde allt inklusive tog ut apor och det strösta skämtet fläskberget Hollywood; filmare, fuskare, fulspelare och fetknopp som lagkapten.

Nu slipper vi apinslagen, tack för det. Och inte oväntat fylls Tre Kronor på av spelare med Luleåbakgrund. Som Linus Omark, Viktor Fasth och Luleålegenden Dennis Everberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Viktor Fasth och Dennis Everberg, min fråga; Luleåbakgrund?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är så man gör när man inte tar fram några egna stjärnor. Det skulle vara intressant att se vad som skulle hända om nästa års upplaga skulle totalfloppa. De skulle antagligen släcka stan helt...
Kommentera