Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1828609

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: He he, det vore en syn. Hela Apschtaan nedsläckt. Bara skylten på Aparenan tänd. Allt för att kunne öka kommunaldopningen - landets största - till hockeylaget. Som ändå är så snåla att de bara staplar dopingspengarna på hög.

Men nu måste de alltså köpa sina spelare i större och större utsträckning.

Hade de haft kvar Aplasse skulle det inte varit någon fara för oss andra eftersom han var en ganska kass uppköpare. En hästhandlare som inte skådar munnen på hästen. Aplasse hade ju ingen större aning om vad han skulle köpa så han köpte mest sådant som han visste att andra klubbar ville ha. Eller sådant som varit hos Apan förut - varav de flesta misslyckades rejält när de kom andra varvet. Eller så köpyte han sådana som han visste var långtidsskadade, eller som "helt överraskande" visades vara långtidsskadade när de dök upp, eftersom Apan inte förstått att genomföra medicinsk undersökning innan påskrift. Sammantaget tror jag man kan beskriva Aplasses facit som >hälften av de inköpta som fiaskon, utom de år NHL-scouten Anders Forsberg förklarade vad man skulle köpa.

Jag vet inte riktigt var vi har Näsan där. Så apkass som aplasse kan han ju inte vara. Men skulle han vara bra på handla, och med en sådan jättekassa - om han kan övertala Pea och de andra snålgrisarna, kan han och Apan bli farliga förstås.
Kommentera