Luleå HF

115631 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829801

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tre Kronor gör 2-1 i PP, sorgebarnet, och säkert kommer apmonstret att anse det vara tack vare "Skellefteåfemman", som saknar apor förutom den onödige lille grythunden.

Den som gör målet är Klingberg, som när han lämnade USA förra gången blev påhoppad med en massa pengar av Aplasse och åkte upp till Apschtaan. Där stod han förstås inte ut, utan åkte hem till Göteborg så snart han kunde, utan att ha spelat så många matcher att det motsvarade en säsong ens.

Men i ett apmonsters inbilska hallucinatoriska drömtillvaro är det förstås en "egne approdukt från egna apled"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nylander sätter 3-1. Det ser ut att gå vägen för Tre Kronor idag. Fint spel av Bäckström, Nylander och Edler.

Och apmonstret ylar och inbillar sig att det är "apfemman" som målar (men glömde i så fall att förklara att det var också apfemman som slog en indian och helt frispelade den finne som kvitterade till 1-1 tidigare).

I fjol visade gnomen Mårts det sjukt värdelösa omdömet att ta ut ett VM-lag innehållande bl a backarna Adam Larsson och Adam Lindholm samt forwards som John Norman, Mattias Ritola, Martin Lundberg och "juvelen i kronan" lagkaptenen fläskberget - samtliga apor eller ex-apor.

Hur det gick? Mårts låtsas-kronor lyckades vinna hela 3 av 7matcher i gruppspelet och sparkades omedelnbart ut i kvarten mefter att ha krossats med 0-6.

Så går det, när man tar ut apfemmor.

Nu har vi bara en liten ex-apa och han får köra govjobbet som grythund medan de riktiga spelarna tar hand om hockeyn. Då går det lite bättre.
Kommentera