Luleå HF

115736 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829957

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helt sjukt. Tre Kronor dödar av första PP men sedan levererar en j-a kanadick ett fläskberget dvs han filmar sig till en utvisning till och då kvitterar Kanada.

Resten av perioden är det mer Sverige än Kanada utan att vi får in den. Zebrorna blundar för några trippingar på kanadensare, gissningsvis efter att ha insett att de lurades gå på en filmning som ledde till Kanadas kvittering.

Med några minuter kvar får dock Sverige spela PP men lyckas inte och i slutet av detta PP hoppar den lilla grythundsapan Lindberg ut på isen helt snurrigt varpå Sverige åker på att spela box avslutande dryga minuten och j-r vad nära att Kanada får in den, men perioden rinner ut och det är 1-1 och förlängning.

Kanada kommer att inleda fjärde perioden med 37 sekunders PP, eftersom Tre Kronor har en utvisning som följd att den lilla grythunden från Apschtaan inte kan räkna till fem troligen pga alltför riklig fingertilldelning.

Trist, eftersom Tre Kronor var det bättre laget under tredje perioden, men Kanada filmade sig till ett PP som gav kvittering.

NU KÖR VI!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Nu vill man ju ha vinst i full tid men jag gillar förlängningar jag:)
Kommentera