Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830120

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Inget anmärkningsvärt att folk från hela världen vill veta mer om hockeylaget från Norrlands vackraste stad. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{DansbandsWolf och Daddeh}:

Fläskberget insåg väl att han var slut redan under säsongen och att han antingen skulle få sparken av Näsan eller så skulle Näsan erbjuda honom ett kontrakt där hans nuvarande månadslön på 300 000 skulle sänkas till 30 000.

Och därför hittade han på sitt ljug "kroppen håller inte" direkt när säsongen var över för att undvika att Apan bedömde och behandlade honom som det helt slut fläskberg han är. Kanske hade han fått reda på att Rahimi återkommer i SHL 2017-2018 och insåg att även som vinge i en brunkar-fjärdelina - vilket var vad han max kunde få nu, så riskerade han att få möta Rahimi igen och tordes inte.

För visst var det ljug. Från medicinsk bedömning finns det helt enkelt ingen åkomma som stämmer med fläskbergets påhitt "förra veckan spelade jag hockey, men just nu kan jag inte och måste rehabträna ett par månader, därefter vet jag om jag kan fortsätta".

Det var bara något som fläskberget hittade på. För att kunna fortsätta vika ut sig i Ap-Pravda Norran och på andra platser några gånger till innan vi för gott slipper media-horan fläskberget vars återkommande lögner i media är lika efterlängtade som Dressmanreklam eller Trivagomartin i TV.

Nu har han visserligen inte givit besked "jag fick sparken, är för kass" eller, på apmålet "alla vill ha mig, men kroppen håller inte". Men det kommer förstås.

Och vad blir följden?

Ja, till att börja med är svensk elithockey en stor vinnare. Nu slipper vi se SHL-isar saboteras av landets genom tiderna värste filmare, fuskare och fulspelare. Vi är alla att gratulera.

Vad betyder det för Apan? Ja, naturligtvis blir de ett bättre lag, utan detta blysänke. Jag menar inte att de nödvändigtvis slutar högre än plats 6 kommande säsong; kanske blir det plats 12 i stället? Men med fläskberget i laget skulle det i så fall annars varit plats 14.

Men betydelsen för Apan på ett annat plan kan bli ännu mer betydande. Naturligtvis har det svärtat ned laget och påverkat trivsel och stil bland spelare att ha en sådan uttalad fuskare och filmare som lagkapten; ett helt vidrigt påhitt att sätta en sådan osportslig tjockis i sådan roll, något som bara Apan kunde fått för sig. Visserligen har de de ledare som utsett fläskberget till kapten kvar, men de kan förstås inte hitta någon så vidrig en gång till, om de inte letar innanför murarna på Säter eller Kumla.

Så på fläskbergets fiktiva hockey-gravsten kan de börja rista in "Hans sista "match" blev symboliskt korrekt. Det var avgörande match i slutspelet mot Frölunda, men fläskberget fick inte vara med på isen eftersom DIFiplinnämnden stängt av honom för fult spel. Och med 300 000 i månadslön valde han då att skita i att ens vara med i båset eller på läktaren och stannade i stället hemma och slöade med chips och Cola framför TVn."
Kommentera