Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830131

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hmm, angående fläskberget. Själv visste jag hur det skulle bli innan madhawk skev om saken. Jag visste nämligen direkt att det bara var skitsnack och ljug. Som vanligt från fläskberget.

Så typiskt fläskberget att via ut sig i ap-Pravda men "exklusiv intervju" där han ljuger om knösituationen för att hela Apschtaan ska ynka och ömka honom.

Men det han ljög om höll inte, ur medicinskt perspektiv. Det visste jag förstås redan när han kom ut med lögnen och för sex veckor sedan skrev jag följande här i boken:



Ja, fy fan vilken vidrig typ.

Och vad gör han nu?

Kommer ut i Ap-Pravda som vanligt. Ap-Pravda bjuder på ett jätteuppslag för en "exklusiv intervju" med fläskberget.

"– Jag har dåliga knän och jag måste rehabba.

Låt oss syna fläskbergets lögn närmare i sömmarna.

"Just nu går det inte att spela hockey pga knäna men efter att ha "rehabbat" två månader kan han avgöra om han kan fortsätta eller inte".

Vilken typ av knäskada kan stämma med det?

Just nu går det inte att spela? Men för ett par veckor sedan gick det bra? Det är naturligtvis en grov lögn. Kunde han spela för några veckor sedan - inte finns det något som då "plötsligt" ändrats nu.

Korsbandsskador? Nej för helvete. Sådana skador - och i BÅDA benen - rehabbas inte på ett par månader. Då skulle han behöva operera båda benen.

Ledbandsskador? Nej för helvete igen. Sådana rehabbas inte utan får läka utan belastning, eventuellt efter inledande operation, men sådana kompletta ledbandsskador har han naturligtvis inte för med sådana kan han inte spela alls och när han slutade spela för några veckor sedan var det inte för att han inte kunde, utan för att han inte fick eftersom han stängdes av för brutalt och farligt spel som riskerade allvarligt skada motståndare.

Ledförslitning? Ja det kan jag tro på. Knälederna blir förslitna till den grad att de till slut måste ersättas med proteser för folk i äldre år och speciellt de som är kraftigt överviktiga vilket frestar på knän. Och tjockisen fläskberget sliter på sina knän. Men kan en sådan artros stoppa honom från spel nu när han ska fylla 38?

Aldrig i helvete. Det får han vänta 10-15 år till på och även om han skulle ha förstadier är det fullständigt klart att det inte skulle stoppa honom alls.

Några som helst problem med knän som man kan "rehabba två månader" finns inte. Så var det med den saken. Men fuskaren och storlögnaren fläskberget har inga problem med att huxflux bli medicinsk expert och kniper det kommer väl fru distriktsläkaren att hålla med. Men då undrar jag om det inte är dags att hon anmäls för Inspektionen för Vård och Omsorg i syfte att åstadkomma den deslegitimation som blir följden om man så flagrant och upprepade gånger bryter mot vetenskap och beprövad erfarenhet.

Jaja. Jag tror att alla - såväl apor som normala - inser att fläskberget bara för fram falsk vittnesbörd. Lika vidrig som vanligt.
Kommentera