Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830205

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är väldigt enkelt. Med en person som uttalat att han inte skyr några medel för att vinna så ligger det nära till hands att förstå att han även är likadan för att tillskansa sig EGNA fördelar. Till exempel att föra sitt lag och lagkamrater bakom ljuset och sedan skratta hela vägen till banken.Han har ju lyckats förr ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Jo, grejen är den att jag snackade rätt mycket med riktiga supportrar till Skellefteå AIK förr och när Apan utsåg den mediokre och fuskande filmaren fläskberget till lagkapten ansåg de att det var ett extremt felbeslut som skulle svärta ned klubbens anseende och uppförande.

Vilket det mycket riktigt gjort.

Tyvärr måste ju slutsatsen bli att det fanns en ledning - bakom beslutet - som inte hade något emot en sådan utveckling. Tyvärr finns ju denna ledning kvar och utmärker sig genom att vara seriens mesta subjektiva cykloper, som aldrig gratulerar eller berömmer ett lag de förlorar mot men erkänner att de "unnar ingen framgång för andra".

Det kanske ordnar sig för Apan till slut, om de blir av med CryBert, Klockare och det onda genius som ligger bakom Apans brottslighet, genderförakt och osportsliga värdegrunnnnnnnd: Pea.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Klok an analys av dig, Powerfade.

Helt korrekt att fläskbergets vidrigt osportsliga uppträdande i form av fusk, filmningar och fulspel - med hans egna ord "jag fuskar hur mycket som helst om det ger fördelar för laget" - inte stannar vid laget.

Att han "spelade hockey" så vidrigt äckligt visste man ju, men när han visade upp hur han dessutom i första hand satte sig själv och ljög tungan svart för att dölja detta nådde hans vidrighet nivåer som man inte trott möjliga.

Imponerande att se hur apsupportrar verkar vara så extremt okunniga och ha det så svårt med tänkandet att de inte inser detta.

Fläskberget har hela sin karriär varit en kejsare utan klädare. Alla har sett hur naken han är, men en massa "tyckare" har blundat för det hela.

Fläskberget lyckades med dessa lögner lura sig till ett år i KHL samt - hör och häpna - bli inte bara uttagen till landslaget utan dessutom kapten för detsamma.

Väl i VM skämde han förstås ut sig kapitalt. Filmade mot en stackars norrman och ljög om händelsen. Var så usel att han saboterade förstalinan och första PP-uppställningen. Till slut fick t o m nollan gnomen Mårts sätta honom som vinge i en fjärde brunkarlina med begränsad speltid för att han skulle förstöra så lite som möjligt.

I SKA var han tämligen värdelös. I stort sett alla forwards plockade mer pinnar än han och efter uthyrningsåret släppte SKA honom snabbare än kvickt.

Då startade fläskberget och hans agent en ljugarkarusell å det grrövsta. "KHL-mästaren fläskberget jagas av hela Europa, alla vill ha honom, ljög det. Ett par gånger i veckan skickade de ut pressmeddelanden med nya lögner. "Fläskberget är erbjudet monsterkontrakt av två olika KHL-klubbar, hittade de på."

Fläskberget la också ut trevare i SHL och - hör nu - förklarade att "JAG ÄR BEREDD ATT GÅ TILL VILKEN SHL-KLUBB SOM HELST! DET FINNS INGET SOM SÄGER ATT JAG SKULLE ÅTERVÄNDA TILL APAN!"

Bland lögnerna hittade storljugarna dessutom på att "Fläskbergets enastående insatser har också gjort att en schweizisk klubb i SLA bara måste ha honom. De är beredda att betala hur mycket som helst, och kommer att matcha monsterkontrakten från KHL".

Men då hade de ljugit färdigt. Det var nämligen så att för de som hade koll fanns det bara en enda Schweiz-klubb (eller om det var i Österrike) som kunde komma i fråga och journalisterna undersökte saken genom att kontakta klubben.

Klubben ledsnade på lögnerna och kom ut offentligt "Nej. Vi är inte intresserade av fläskberget, har aldrig varit det, och kommer aldrig att bli det. Fläskberget är inte tillräckligt bra helt enkelt och nu är han gammal, trött och lat. Aldrig i helvete att vi skulle vilja ha en sådan nolla".

Däremed var det kört. Fläskberget och hans agent var avslöjade och alla skulle få reda på att de bara ljugit hela tiden. Vad göra?

Kvickt som tanke kontaktade fläskbergets agent Aplasse - innan Aplasse fått reda på att SLA-klubben avslöjat lögnerna - och lurade i Aplasse att "fläskberget funderar på alla monsterkontrakt han blivit lovad men snäll som han är är han beredd att skriva på för Apan för ynkliga 300 000 i månaden. Men då måste kontraktet undertecknas omedelbart."

Aplasse gick i fällan och signade fläskberget i två år för 300 000.

När det var påskrivet förklarade fläskberget "Jag har tackat nej till monsterkontrakt som skulle göra mig rik som ett troll, bara därför att jag längtar att hjälpa klubben i mitt hjärta".

Fy fan vilken vidrig lögnare.

Han lurade Apan på runt 10 miljoner, soc avg inräknade och apsupportrarna "glömde bort" att han inledningsvis och ärligt för ovanlighets skull erkänt att han personligen sket i Apan.

USCH!
Kommentera