Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1830343

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Man måste läsa inlägg i hockeysnack ur Yoda's perspektiv. Tror att det är nyttigt för någon som är så ensam som Yoda att få skriva av sig sina känslor. Att inte ha någon kvinna, eller familj, och helt sakna fysiska vänner och dessutom arbetslös, gör ju att han känner sig väldigt förminskad och frustrerad. Han har ju faktiskt ingen som vill lyssna på honom. Då kan ju faktiskt Hockeysnack fungera som terapi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Virvelvinden:
Det är bara synd att två stycken ska kunna dominera ett lags bok här inne på HS så att ingen annan anhängare törs/vill skriva där!
Har ett par kompisar som just är SKAIK fans och dessa håller inte dom där två speciellt högt!
Huruvida dessa "två" herrars civilstånd ser ut ska vi låta vara osagt men visst ligger det nått i det Du säger!
Synd bara att inte ens vårt landslag ska kunna förbrödra oss alla utan även där måste det dras in ett trollande från en av dem i vart fall! Verkar bara var den sympatiske Ivandrago från MoDo boken, tillika SKAIK moderatorn som orkar med dessa två!
Än så länge bör tilläggas...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Virvelvinden: Du har rätt. Det håller honom i alla fall från gator och torg där han säkert skulle ställa till med mer skada. Det vill säga innan någon fick tag på honom och lät honom äta upp sitt hån och hat.

Hockeysnacket - din röst i natten!
Kommentera