Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831134

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
He he. Apmonstren är slagna i botten och som vanligt - när fakta täppt till käften på hatbrottslingen Fjodolf och sidekicken från äldreomsorgen - byter de ämne.

Nu är det inte "köpeklubb" man hånar och hatar Luleå för, nu blir det "tråkig hockey".

Ja, harrejavlar vilka lättbesegrade fjollor.

Men hur de än ljuger tungorna svarta kvarstår frågan: kommer man från apbygden när man är från UMEÅ, ÅSELE, LYCKSELE, ÖSTERSUND, STRÖMSUND, ÖRNSKÖLDSVIK, KIRUNA, NYBRO, SPÅNGA, STOCKHOLM, TURKU, TIMMINS, ELLERSLIE-VIDERSFORD, WAPELLA, WEST ISLIP.

Mitt svar är nej.

De som kommer därifrån hittar man i köpelagens KÖPELAG!

Snart är det dags för den svarslöse sidekicken: "Ljug, kan ingen stoppa honom?"

Nej, gubbe lilla. Fakta är fakta och ljug är ljug. Det sistnämnda är vad ni Apor pysslar med.
Uppladdat:

450x300-treapor_11.jpegtreapor_11.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och de pinsamma alkisarna i apboken vrider sig som maskar.

När vi nu lyfter fram vad APAN själv igen-kligen beslutat för klubben; nämligen att hälften av spelarna ska komma från hembygden vilket de definierar som Skellefteå men i värsta fall hela norra Västerbotten.

Och kalla fakta visar att Apan som skryter om just det ljuger. Det är en köpeklubb som alla andra, för så är numera villkoren.

Då kommer nollorna med "Vad är vitsen med födelseort?"

Nehejne, då var det inte så viktigt längre. Eftersom de svårligen kan påstå att de talanger de knyckt från Umeå eller de köpespelare de handlat in från andra sidan Atlanten är från "bygden".

Faktum kvarstår. Ljug, ljug och mera ljug från aphåll.

Men vem väntade sig någon hederlighet för en klubb som utnämner Elitserien SHL:s värste filmare, fulspelare och fuskare fläskberget Hollywood till lagkapten.

Mycket tråkigt att knät inte pallar den groteska övervikten ett år till. Det hade väl varit trevligt att se Burkölenfostrade Daniel Rahimi spöa skiten ur fläskberget. Igen!
Kommentera