Luleå HF

115714 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831563

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Du resonerar klokt.

Men om du väntar ett år och det bara fortsätter? Och ett år till och det bara förtsätter? Och ytterligare ett år till och det bara förtsätter? Och ett år till? Och ett år till, och ett år till?

Och under hela tiden ser du hur din förening svärtas ned av påståenden om att laget består av galna köpespelare som bara vill hjärnskada motståndare medan de presterar historiens tråkigaste hockey påhejad av rasistiska ledare och brottslingar till supportrar?

Hatet och hånen tycks alltså inte upphöra men kanske det trots allt är rimligt att fortsätta vända andra kinden till och stå ut med nedsvärtningen av din förening. Tror det är en subjektivt individuell fråga. Själv lyfter jag fakta, t ex nu senast att Apan, som påstår sig utgöras av bygdens spelare - ett påstående med vilket de baserar hat och hån mot andra - tog sig till Elitserien helt dominerade av s k inhandlade köpespelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Huvudsaken att du tror och håller på ditt lag, vad andra då tycker är inte nåt att hänga upp sig på, så bry dig inte för till slut så avtar det, tro mig. Lycka till
Kommentera