Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831652

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att apmonstren efter första förskräckelsen kommenterar Apans katstrofresultat.

Det lilla apmonstren förklarar att han tänkt om och att förra årets satsning på mental nedträning inte var någon höjdare.

Det större apmonstret tolkar fakta, tar fram alternativa fakta och drar slutsatsen att Apan är bästigast.

Det tredje apmonstret är som vanligt försvunnet men när han vaknat kanske han kan ta ställning till vilken av förklaringarna nedan som ligger närmast till hands:

a) Apans förklaring att "det var fel på domarna" vars misstag ledde till att Apan sparkades ut i kvartsfinal.

b) Betalar man minst 12 miljoner för ett fläskberg som knappt kan stå på skridskorna med en acceleration som får sniglar att de sig vindsnabba, då...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I sjunde och avgörande kvartsfinalsmatchen mellan Apan och Frölunda i våras avgjorde Frölunda i fjärde perioden.

Innan dess hade Apan haft en chans men en tappad/kastad spade av Frölundavakten Gustafsson påverkade pucken och Apan kräääääde straff vilket de inte fick. Senare på våren höll väl en av domarna med om att de kunde dömt straff där, vilket fläskandes upp rejält på Apans hemsida där de då hävdade att a) det skulle varit straff b) Apan skulle ha målat och därmed vunnit kvarten c) Av bara farten hade Apan sedan tagit semi och final också.

Efter matchen tackade Apans coach CryBert Frölunda för god match, berömde Frölunda för en stark insats och önskade Frölunda lycka till i slutspelet: "– Det här är sorgligt. Vi har ett gäng krigare som kliver in på isen varje dag. De kämpar för varandra på ett sätt som är fantastiskt. Pojkarna är värda att spela vidare, så det här är förbaskat tråkigt. Att de inte får betalt för det hårda jobb de lägger ner – det är sorgligt, säger han i C More. Och fortsätter: – Det är fruktansvärt bittert att vi inte tar oss vidare. Jag hoppas att hela Skellefteå och hela Hockeysverige har sett att det här är ett krigargäng som har gått in i en fruktansvärt tuff miljö men som har levererat. De spelar för att vinna, de spelar helhjärtat, med stort hjärta för Skellefteå och för varandra. Det ska hyllas. Det är det som är bittert just nu, att de inte får lön för mödan."

Och som alla förstår är det Apans tolkning att "ett fruktansvärt domarmisstag" är den helt dominerande orsaken till förlusten på 17 miljoner.

Att Apan själv betalat ett trött fläskberg minst to12 miljoner för två misslyckade säsonger då han knappt orkat ta sig fram på isen för att bakifrån överfalla målvakter och backar, när han inte varit avstängd för detsamma vilket han iofs varit många matcher...nejdå, det har inget med saken att göra. Ingenting alls.
Kommentera