Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831657

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: 17 meloner minus....hur är det möjligt? Och med all säkerhet friserade, kreativt boförda siffror som är ännu sämre sett med apögon. Nej nu blev man ta mig fan glad på riktigt!

Blir till att gräva upp några fler lekparker, dräpa svanarna i svandammen, ge fan i att skotta snö och låta Pea ta betalt för parkeringar i hela kommunen, nu är det allvar.....

Nej festen är över och kvalspel väntar för junnisgruvan har sinat för nu för tiden finns inga prospectes NHL vill ha. Dvärgarna blir på sin höjd proffs in NLA eller KHL och går gratis.
Se bara på årets NHL-övergångar. 2-0 till Luleå och finfina pengar 13 mil norrut.
Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Appravda menar att "det var en rejäl ekonomisk smäll" vilket verkar lite ljumt när de för två veckor sedan om Luleås resultat förklarat att "ett sällsynt dåligt ekonomiskt resultat".

En rejäl smäll låter ju som lite mindre, jämfört med sällsynt dåligt.

Man skulle ju spontant tro att -17 miljoner är liiiite värre än -4,9 miljoner, men det stämmer tydligen inte. Kanske har Apan räknat på alternativa fakta?

Skillnaden mellan Apans förlust och Luleås förlust är alltså 12 miljoner. Vilket är precis vad Apan minst betalade för fläskberget.

Troligen har Ap-Pravda ansett att kontraktet med fläskberget inte räknas eftersom det var Aplasse J som skrev på det och han har ju nu dragit.

Dessutom kanske de anser att i samma anda kan de rälna bort inkomstförlusten på de åskådare som slutat gå på matcherna eftersom de inte stod ut med att se fläskberget skämma ut sig.

Och räknar man alternativt på så sätt på sex fingrar är ju Apans förlust mindre än Luleås.

Så måste det vara.

Köpelagens Köpelag samlar sig för framtiden. Närmast i form av "första isträningen" som i år sker 8 augusti på Apschtaans Folkets park, stora scenen. Bedrägeriet fortsätter. Efter "träningen" kommer Apan som vanligt att förklara att "hockeyintresset är större än någonsin i Apschtaan" medan läkarna fortsatt töms på åskådare som inte gitter se ett lag väsentligen bestående av köpespelare och enstaka odugliga junisar som plockats in för att dravelljuget om "spelare från bygden" ska fortsatt ljus om.

Apans lögner om "första isträningen lockar rekordpublik" har ju bestått i att med fritt inträde haft fiskdamm, bordshockey, paraplydrinkar och banjomusik i ishallen och de flesta apspelarna har varit där, men något med hockey att göra har det förstås aldrig haft och någon ishockeyträning har naturligtvis inte förekommit vid den s k "första isträningen".

I år skiter Apan t o m att vara i arenan och i stället ska de köra på Stora Scenen på Folkets park, ungefär som vore det musikartister på skansen eller liseberg, men det blir förstås samma program och det enda Apan ids göra för att ljuga vidare är att de plockar bort ordet "is" eftersom den enda närvarande isen blir den i paraplydrinkarna, och nu döper de om "första isträningen" till "första träningen" men det är samma lögn ändå.

Ungefär som när de översätter det egna Aplöftet på att "5 av 10 spelare ska komma från bygden" till att majoriteten ska vara "ur egna led", "egna produkter" samtidigt som de tar sig till Elitserien med 83% (!) köpespelare och lirar vidare med trupper dominerade av köpespelare trots att de döper om talanger de knyckt till "egna produkter" och hävdar att andra som sedan 15 års ålder utbildats 5-10 år av andra klubbar som kommande från Apans "egna led".

Travesterande Mark Twain förklarar vi att det finns tre typer av lögn: Lögn, förbannad lögn och Apsanning.

Man blir glad!
Kommentera