Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831665

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Absolut! Du har helt rätt i dina slutsatser kamrat.
Apan räknar på 6 fingrar och får svar ingen normal begriper.

Och betr Berts "stort hjärta" kan meddelas att det inte är bra att vara utrustad med ett stort hjärta.
En kamrat till mig har ett sådant och han fick frisedel från militärtjänsten. Han var för övrigt född och uppvuxen i Skellefteå........

17 meloner minus.....fy fan jag kan inte släppa tanken, hur i hela hvete är det möjligt? hybris? Hur som....man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, "CryBert" med stort hjärta, ja. Det är väl något alternativt fakta de hittat på för att kompensera att när det gäller ett annat organ - som bara skiljer sig genom ett "n" isf ett "t" har ingen kunnat lokalisera något sådant hos nämnde CryBert.

"Det är skönt med män som visar känslor" förklarar CryBerts kompis Swikegård; han, som alltid annars har en och samma åsikt om allt och alla: tackla! Slå! Krossa!

Men han kanske har rätt? Problemet är det att de enda känslor jag sett CryBert visa är genom att vara missundsam, vägra erkänna att motståndarna spelat bra, sticka dolken i ryggen på chefer, gny som en gris när journalister skriver sanning isf apsanning. Samt gnälla som en kärring, och det är väl kanske det som är "manligt" - att uppföra sig som en käring - enligt swikegård.

Såg förresten att Sexpressen fått till det snyggt, genom att dels informera om Apans ekonomiska kollaps, dels ovanför denna rubrik lägga en bild på den Apa som står för merparten av den förlusten. Fläskberget, som i egen ficka tankat ned 12 av de 17 försnillade miljonerna.

Vidare sprids informationen om "Apans första isträning" 8 augusti över landet (se bild). Vi som vet vet att den kommer att utspelas på stora scenen på Folkets Park, där den enda isen är den i paraplydrinkarna som mammorna läppjar på medan barnen prövar lyckan i fiskdammen.

Man blir glad.
Kommentera