Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831670

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det lilla Apmonstret förklarar att han "känner" att den ekonomiska kollapsen innebär att LAGET nu blir mycket hungriga på vinster och kommer att vinna allt.

Det stora Apmonstret lägger till att nu är Köpelagens Köpeklubb historiens bästigaste i Norrland och att en fd Apa fick spela i VM senast samt att Linus Lindström preliminärt är uttagen till fjärdelinan för Småkronorna "bevisar" hur "totalt" Apan dominerar svensk hockey.

Ja. Man tar sig för huvudet. Att apmonstren var slut i huvudet visste man ju. Men att de var så råkorkade, det hade jag ingen aning om.

Här har Apan ööööst ut 12 miljoner på ett fulspelande, filmande, fuskigt fläskberg som knappt orkar över isen och ofta var avstängd och sedan har Näsan hoppat - in efter alla galna felbeslut Aplasse J tog, sedan han myglat bort Anders Forsberg som med kompetens, sans och måtta byggde ett Gludlag - och Näsan öser ut ytterligare miljoner. Nu köpte han en sparkad NHL-vakt. Nu köpte han in Bud Holloway - som gått bra utanför Apan, men slöat till numera. Vidare betalar han stort för Oscar Möller och highsticking Lindström.

Näsan öööööser ut stålar på spetsspelare, men för övrigt har han inte mycket att komma med trots alla de köpt in. Senast fyllde han på med junisar som inte alls räckte till och alla misslyckanden ledde till att Apan tappade de återkommande seriesegrarna och föll som en sten till sjätte plats.

Samtidigt som de har ett lag med en massa otillräckliga junisar från "egna led - hälften är snodda, köpta och utbildade av andra - är de tvungen att köpa, köpa och köpa allt mer.

Och ändå duger de inte. Det s k "apspelet" är totalt sönderläst och de flesta lagen i ligan vet hur man sänker apan, som då intet har att sätta emot.

Samtidigt står sektprästerna coacherna och lever kvar i en tid som aldrig funnits, förklarar att enda orsaken till att de förlorar är fel på domarna. Att motståndarna helt enkelt är för bra finns inte i detta självhävdelsens Mecka på jorden.

Lika snurriga i bollen från apa till apa och högst upp står översteprästen och ljuger bort faktum; förklarar att 17 miljoner förlorade de inte pga att de helt korkat la 12 miljoner på det trötta fläskberget och i övrigt köpte in ett antal dyra legoknektar, utan allt var "andras fel" nämligen publiken som inte kom i tillräckliga mängder. Kan det kanske bero på att de närmast sörjande är de som bäst kunnat genomskåda lögne...jag menar apsanningarna? Vi looooovar dyrt och heligt att 5 av 10 spelare ska komma från bygden, lovar Apan, och får kommunldoping som landet aldrig förr varit med om, till priset av släckta julgranar.

Och sedan tar de sig till elitserien med ett lag som till 83% består av köpespelare, medan de sparkar det fåtal som kommer från bygden. Och sedan börjar de skriva om och definera på nytt för att på något sätt låtsas som att de kör med dominerande egna produkter från egna led medan alla ser att Apkejsaren är naken och de talanger de snott av Umeå och Norrbotten får de inte längre utan fyller bara på genom att köpa, köpa och köpa ännu fler spelare från "bygden" i UMEÅ, ÅSELE, LYCKSELE, ÖSTERSUND, STRÖMSUND, ÖRNSKÖLDSVIK, KIRUNA, NYBRO, SPÅNGA, STOCKHOLM, ÅBO, TIMMINS, ELLERSLIE-VIDERSFORD, WAPELLA, WEST ISLIP och strax ULEÅBORG!

Välkommen till första isträningen, mässar approfeterna, och förklarar att numera "tränar" hockeylaget på Folkets parks stora scen, och den enda närvarande isen finns i paraplydrinkarna de sörplar i sig innan de under Thomsons ledning tar itu med den verkliga fysikträningen; att hantera spöet vid fiskdammen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bwahahaha minus SJUTTON miljoner XD
Det måste ju vara ett nytt bottenrekord för Elitserien/SHL. Hur långt hade de egentligen räknat med att gå för att det där skulle gå ihop? Skulle det ens räcka med att de vann SHL-, CHL-, VM- och Stanley Cup-guld? Man blir glad över att se hur Skeås ledare missköter sig inom alla områden och förfallet har startat :)

Jag som varit lite orolig över Luleås ledare och hur de styr klubben mår genast mycket bättre. Inte ens Frölunda har väl varit i närheten av liknande minusresultat?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha ha words Sven!
Sen toppar det stora apmonstret med att förkunna att Luleås alla finnar kommer faila.....öh men vänta nu....Luleå noll (zip, nada) finnar, Apan 1 finne Årtio.
Inte lätt räkna med sex fingrar och troligtvis fortfarande chockad efter årtusendets sämsta bokslut.
Man blir glad!
Kommentera