Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831677

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: He he, som eltifoso skriver gick Warulfven 40 miljoner plus i år och har nu ett eget kapital på över 100 miljoner.

Detta samtidigt som Apan går 17 miljoner minus och det egna kapitalet - enbart bestående av gratisinbetalningar på >10 miljoner från kommunaldoping, frigjorda genom släckta julgranar m m - reduceras raskt och är nu bara typ hälften av Warulfvens.

Apan hävdar ju att deras ekonomiska kollaps beror på att de åkte ut i kvarten och missade många hemmamatcher i slutspelet, samtidigt som de hade minskade publikintäkter och de utser alltså Apschtaans invånare som syndabockar.

Warulfven åkte också ut i kvarten, men hela >1500 åskådare extra per match tycks gilla hockey i Karlstad.

Samtidigt som Apan regelbundet som klockan i månadsskiftet juli-augusti rapporterar att intresset för hockey är "större än någonsin" och påstår sig ha rekordsiffror på åskådare vid "första isträningen". I år har Apan alltså flyttat "första isträningen" till Stora Scenen på Apschtaans Folkets Park.

Personligen har jag svårt att förstå hur de ska kunna träna hockey på en estrad men så tillhör jag inte heller sekten och har skådat ljuset i form av alternativa fakta.

Verkar som att inte Warulfven gjort det och går 60 miljoner starkare än Apan under säsongen, dock utan att ha betalt minst 12 miljoner för ett trött fläskberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kan för övrigt meddela att Chris Abbott just nu sitter på flyget upp till Luleå och landar strax efter 23.
Kanske inte betyder ett skit men med på planet är han i alla fall.
Troligtvis bara besöka gamla vänner och fira midsommar i Norrlands vackraste stad men man kan ju inte undgå att spekulera.....
Kommentera