Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831749

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: He he, snyggt. Känns fint att se att hela vårat lag kommer från bygden och Hoshon ordnar det sig nog med. Han har ju lirat i Jokerit och säkert fanns där många historier från tiden med Omark och Harju i klubben. Historier som fått Hishon att bli mer och mer intresserad av Luleå Hockey och våra junisar. Just nu bara med framgrund, men snart nog får han bakgrund:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Las Vegas 30 frival blev inte så omfattande på målvaktssidan som väntat, då de fr a tankade på sig en massa backar att trada mot annat med de övriga klubbarna.

Buffalo har ännu inte kommit helt ut ur målvaktsgarderoben eftersom de ännu inte kommit överens med Lehner om ett avtal för kommande år men gissningsvis blir det så och då väntas Ullmark lyftas upp som tvåa för att matchas in på NHL-nivå.

Och då blir det fortsatt spännande att se vad Anders Nilsson kan få för erbjudanden. Nu har han etablerat sig som en definitivt NHL-ready vakt som kan gå in och ta en massa matcher och leverera resultat på hög NHL-nivå. Kanske t o m förstavaktmaterial, men det köper ju inte NHL-klubbarna förrän någon stått 50-60 matcher en säsong och levererat högt. Anders blir ju un-restricted free agent om en vecka och är då tillgänglig för anbud från samtliga 31 klubbar för första gången i sitt liv. Det ska bli intressant att se vad det kan leda till. Snyggt jobbat, Anders, och nu får vi se vad det leder till!

Ser att det hatbrottsliga apmonstret fått för sig att Oilers värvade Ap-Adam Larsson för att ta målvaktsspade efter Anders - ja, det säger väl ungefär allt om apmonstrets kompetens och förståelse för hockey.

Men att vi nu rivit masken av Apans alla konster och krumbuktande de hittar på för att ljuga om att de spelar hockey med "egna spelare" har nog blivit en spik i kistan för apmonstret. Efter alla köpespelarattacker mot andra lag måste det ha varit förnedrande att få reda på fakta i form av att Apan tog sig till Elitserien med 83% köpespelare!

Köpelagens köpelag!
Kommentera