Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831848

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Som alla vet sitter tabloiderna Aftontrasan och Sexpressen och öser på med felaktiga, rent lögnaktiga rubriker, i syfte att generera klick som de sedan räknar in i rapporterna till annonsörer och påstår att "folk har läst deras annons - det "bevisar" klickfrekvensen".

Det är förstås bara lögn. Ingen jävel läser annonser i tabloider, det kan jag inte tro. Ändå är det så att annonsintäkterna helt dominerar tabloidernas budget; utan dessa skulle de inte överleva; det är i princip allt de tjänar pengar på numera. Så de fortsätter ljuga i rubriker.

Men nu har Sexpressen satt ett bottenrekord och när det gäller den tidningen säger det inte lite.

På Löpet smäller de nu till med:

"EN LUCKA KAN ÖPPNAS - FÖR FLÄSKBERGET"

Spontant gissar jag att det handlar om en fallucka på en hängningsgalge. Men rubriken syftar till en artikel om kommande SHL-säsong skriven av Sanny Lindström och då sätter man förstås skrattet i halsen!

Kan det vara sant? Riskerar vi att detta fulspelande, filmande, fuskande fläskberg ska sabotera vår elithockey en säsong till?

Nej, ta det lugnt. Det kommer inte att ske.

I Sannys artikel går han igenom inköp och försäljningar i varje SHL-lag och lägger till en kommentar.

När det gäller Apan kommenterar han: "DE SKA IN: Ingenting. Sportchef Mikael Lindgren har aviserat att förlängningen av Pontus Petterström blev sista nyheten. Men nog finns det väl en lucka öppen för Jimmie Ericsson om hans knä visar sig hålla?"

Det där är ju antingen okunnigt, eller så driver han bara med fläskberget.

Sanny är ju duktig på hockey men hans medicinska kompetens är obefintlig, vilket vi noterat när han förklarat att monstertacklingar med axel i ansikte/huvud är "ren hockey".

Och om fläskbergets knä är skadat handlar det om en försliten led som inte pallar att bära det överviktiga fläskberget och det kan ingen "rehab" i världen fixa till.

Men alla inser förstås att inte fan handlar det om knäet utan att så j-a dum är inte Näsan att fläskberget - som lurade till sig en halv miljon kronor i månaden i två år fast han är värdelös, helt slut, och förutom att fulspela bara ser till att Apan får träna boxplay - får fortsatt kontrakt.

Och det lögnaktiga fläskberget "känner inte" för att offentliggöra "Jag är så j-a kass att jag fått sparken" utan håller i stället på med att vika ut sin vämjeliga lekamen i mittuppslag i Ap-Pravda där han snyftar fram att han sämpar och sämpar och vill pela håki.

Vidrigt!
Kommentera