Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831862

Han är Luleås nya backstjärna
Ryan Johnston (Montreal) verkar vara backen som Luleå presenteras idag. Tankar kring honom? Gjorde 7 matcher i NHL denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
bynas85: Svårt att veta. Låter som en förstärkning men efter att ha sett blysänket Tim Kennedy skämma ut sig är man försiktig att tycka innan man vet mer.

Offensiv back, som frankt erkänner att defensiven är svagheten, anses skridskoskicklig, snabb med bra pass och hyggligt skott.

Ska väl bli en av våra bättre backar hoppas jag. Gärna en tillgång i PP, hoppas jag, denne högerfattade kille.

Imponerande också att det är en 25-årig back som väljer att komma över efter bara två säsonger i AHL/NHL med en handfull matcher i Montreal varje år. En sådan kille skulle man trott fortsätta ge järnet hemma för att manövrera sig in mer permanent i NHL.

Så någon skillnad jämfört med andra transatlanter som kommer över till Europa eller KHL bortåt 30-årsåldern då de insett det är kört på andra sidan Atlanten; då kommer de för att dra in lite fler kulor några år som regel och man vet inte riktigt hur ambitiösa de är då.

Lex Kennedy, om mannen som var med död än John och Robert Kennedy, som ändå varit döda bortåt femtio år.

Ryan berättar att han har fem syskon och alla kör de hockey som fan. Det syskon som lyckats bäst hittills har lirat i två OS-finaler, bara en sån sak! Då gäller det damhockey så det förstår sig Ryan på, passande när han kommer till senaste årens gigant i SDHL:-)

Lite intressant att han känner Bud Kennedy som han menat rekommenderat Ryan att komma över. Vi får hoppas att kioskflickorna i Delfinen går någorlunda säkra ändå.

Ett rejält plus i kanten när han förklarade att han inte kom ihåg namnet på klubben Holloway lirar för. Där kan jag bistå förstås.

Pssst Ryan, it's the Monkey!
Kommentera