Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831920

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Sven.Savage: Enligt senaste rykten från den lokala tidningen "north inbreed" så kommer nu att det anordnas en omvänd variant av fiskedamm ... Mikael Lindgren kommer själv att stå bakom skynket och slänga ut reven, givetvis så ska representanter från Skellefteå kommun stå på andra sidan och fästa checkar i klädnypan, så nog kommer Skellefteå AIK att reda ut -17 mille stormen utan några som helst problem.

Reservplanen är att skicka ditt hela Northpowers klack (som förövrigt är under 9 år i snitt) med fyllda spargrisar ... Västerbottens invånare/skattebetalare kommer att få betala slutnotan oavsett hur det än går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Wilhelmsson: He he, så kommer det att bli! Dessutom räknar jag med att Pea kräver parkeringsavgift av samtliga oberoende av om de parkerat eller inte - t o m gående som stannar upp tillräckligt länge får pynta pea parkering annars blir det straffavgift; allt medan han glatt spelar "Lovely Pea Meter Maid" på som vanligt ostämd banjo, designad för sexfingrade.
Kommentera

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Wilhelmsson: Vi kan nog hantera en rejäl förlust bara den inte blir återkommande då vi ändå har en bra kassa. Men 17m är sjukt mycket!
Kommentera