Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831952

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
He he, det hatbrottsliga apmonstret Fjodolf gör ett lönlöst försök att neutralisera SKAMMENS LISTA genom att köra copy-paste och lägga den i apboken.

Och så drar han en ficktennis och njuuuuuter av att Apan då hade hela fem spelare från bygden.

Men som alla vet är apmonstret inte att lita på och mycket riktigt är det inte mina fakta han presenterar - utan alternativa fakta, som vanligt.

Han har nämligen tagit bort den extra informationen om de enstaka fem bygdens pojkar, som för övrigt vanligen blev kvar på bänken i båset.

Apmonstret nöjer sig med att hylla de fem:
25. Bygdenspelare, Mikael Petterson
26. Bygdenspelare, Mikael Brancalion
27. Bygdenspelare, Alexander Sundqvist
28. Bygdenspelare, Johan Ramstedt
29. Bygdenspelare, Thomas Larsson

Och låt mig då konvertera apmonstrets alternativa fakta till korrekta fakta, genom att lägga till:

Petterson, Brancalion och Sundqvist fick sparken när Apan kommit tvåa i kvalserien och avancemanget till elitserien var klart.

De ersattes av tre köpespelare.

Ramstedt och Larsson fick testa på Elitserien, men fick sparken någon säsong senare när de var bara 20 år respektive 23 år.

De ersattes av två köpespelare.

Köpelagens KÖPELAG köpte sin plats i Elitserien genom landets och historiens vidrigaste kommunaldoping, den som numera släckt alla julgranar för barnen i Apschtan eftersom alla pengar ska skyfflas in till Apan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Sven.Savage: Kamrat!
Inte nog med att julgranar släcks, indragen snöskottning, inga fåglar i Svandammen och svarta parkeringsavgifter nej för att rädda till gröna siffror i Apbokslutet tar kommunen i med hårdhanskarna och nu är det stackarna på äldreboenden som drabbas.

Man ger fan i att mata dem helt enkelt och vips skapas en "naturlig avgång". Sparade pengar som nu kan skottas in i Apan.
Här skyr man inga medel för att hålla Apan bästigast, alla måste bidra för att behålla det enda positiva som finns i hålan Twin Peaks om man så skall dö på kuppen. :)
Kommentera