Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832005

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Apans damhockey...

Ja, som alla känner till la ju Pea ned Apans damlag i riksserien för att tjäna in en miljon vilket varit en summa han under bordet som signonbonus delat ut till köpespelare från utlandet.

Sedan dess har kritiken varit monumental mot Apan och mot kommunen som kommunaldopar med >10 miljoner årligen en klubb som så äckligt könsdiskriminerar, och till slut fick Apan gå ut med att de tar upp damhockeyn igen.

Men de förklarade att de skulle bygga allt på bygdens flickor och i lugn och ro utbilda unga flickor för att på flera års sikt bygga upp ett damlag baserat på just bygdens egna flickor, egna produkter från egna led.

Man vad händer?

Med >50 miljoner väsentligen bestående av gratispengar från kommunaldopingen och en sektmentalitet som de förklarar baseras på en dominans av spelare från egna bygden fastän vi alla genom fakta inser att det handlar om köpelagens KÖPELAG så är det klart att de måste köpa, köpa och återigen köpa.

Nu har de öst upp pengar och köper tre spelare från Luleås damhockeylag och gissa om de får tuppjuck lokalt när deras köpementalitet får effekt.

De basunerar ut nyheten om de tre genomförda köpen på Aphemsidan och spelar ficktennis över detta så att byxorna går sönder.

Men hur mycket bryr de sig i övrigt om damhockeyn? Finns det t ex information om truppen och så vidare?

Nej. Ingenting alls. Det är inte "tillräckligt" intressant. Men att de lyckats KÖÖÖÖÖPA från Luleå Hockey - det var värt att publicera...

Jag tycker synd om unga vaktlöftet Tindra Holm, den unga målvakten som tyvärr nu luras kvar hos Apan trots att hon i våras fick greppa spaden för Luleå Hockeys damlag när vi uppe i seriematch flyttad till malmfälten spöade (kommande svenska mästarna) Damgården med 8-0.
Kommentera