Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832031

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Tarasov: Kort svar: bra!

Vi har ju rekryterat många nordamerikanska backar senaste åren typ Billings, Schira, Sigalet, Mikkelson och Todd och generellt har det varit mycket bra scoutat. Sedan har inte alla fått ut sin fulla potential hos Luleå vilket nog snarare berott på övriga laget än spelaren i fråga. Känns ändå trist att bra rekryteringar hamnat i andra klubbar och inte blivit kvar.

När det gäller högerfattade Todd har styrkan varit ett hockeyskickligt och kreativt tänk med puck och med en ambition och förmåga att snabbt gå från försvar till anfall med fina pass och möjlighet till skott, PP-mässig.

Min bedömning är att när Todd spelar är han en definitiv tillgång som kan gå in och förstärka vilket SHL-lag som helst.

Baksidan av myntet är skador. Tror han varit skadebenägen hela karriären och i våras kommer jag ihåg att vi t o m diskuterade om karriären kanske var över av det skälet t o m.

Kan han vara väsentligen skadefri framöver bedömer jag att Öret gjort ett riktigt bra kap, men det är lite av en chansning och risken är alltså att han kan bli borta pga skador.

Tror att jag kan tala för alla supportrar av Luleå med omdömet att en oskadad Todd hade vi definitivt velat ha i laget och hans insatser i Luleå kan sammanfattas som med beröm godkända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Sven.Savage:
Har en känsla av att Örebro är ett av de två kommande kvallagen, troligen tillsammans med KHK. Laget ser inte jättestarkt ut, men vi får se. Tar de två bottenlagen under 50p så borde de allsvenska lagen ha en rätt hygglig chans.
Kommentera