Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832041

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Tarasov: Håller med du. Vi MooDooister och Luleå Hockey-supportrar har ju lång överblick och vet att de rookielag som kommer upp ofta har en väldig medvind något eller några år men därefter blir det snabbt en tung verklighet som innebär att de faller ifrån.

Öret och Kronan är ju i just det läget nu och kan mycket väl plocka plats 13-14 kommande vår - i Örets fall gäller det nog inte minst att lagets ledning - som garanterat ordningen under avancemanget och de första åren nu havererat och delvis ersätts av nya, villiga förmågor med ovisad kompetens för uppdraget.

Från en Luleå-horisont är det förstås tacksamt i så fall eftersom det finns risk för att vår kommande säsong blir en lång formgrop där kvalplatserna kan komma att hota. Våra viktigaste motvapen är förstås Bulan som headcoach samt tron att Lassi och Filip i kombination kan komma att leverera högnivåvaktande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Sven.Savage:
Tendensen sedan 14 lag infördes är att 2 lag blir rejält avsågade, så sköter man sig hyfsat så skall man nog klara sig. Tror ni klarar er från den absoluta botten, Berglund har en spelidé som skall räcka för det. KHK tror jag inte har det ekonomiska underlaget för att överleva i SHL en längre tid. Örebro skulle nog kunna skaffa det på sikt men just nu verkar det rätt rörigt där, Örebro är ju trots allt en av Sveriges större städer.
Kommentera