Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832090

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men stort tack för din felpost, Skrubben, som fick mig att upptäcka att vi återigen lämnat Gludtråden för en backtråd. Nå, försöker igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: (svarar i korrekt tråd;-)).

Jo, det blir trevligt.

Jacob Markström och Anders Nilsson som tar Vancouverspaden och Robin Lehner och Ullis tar Buffalospaden. Ullmark fick ju ta många matcher säsongen 2015-2106 och imponerade stort: bland supportrarna är tron att han har utmärkt chans att bli riktigt stark förstavakt i MHL. Senaste säsongen fick han ju inte spade ändå och anledningen var ju att Anders Nilsson levererade på så hög nivå. Men Ullis fick å andra sidan många matcher nere i AHL. Men. När nu inte Las Vegas snodde Ullis och Buffalo gav honom ett kontraktär det ju tydligt att i år satsar Buffalo på Ullis-Lehner; även om de faktiskt inte kommit överens om Lehner om kontrakt ännu. Kanske har de olika uppfattningar och längd och lön? Men gissningsvis blir det dessa två.

Och därmed har vi nästa säsong TVÅ NHL-lag som uteslutande har svenska vakter; mycket roligt!

Vidare signas det vakter lite här och var i NHL nu, efter att dels Las Vegas extradraft blivit klar och dessutom alla free agents blivit...just fria. Bland dessa dyker det upp ytterligare svenska vakter som t ex Läck och som Lindbäck och flera får vi nog se.

Så det blir en intressant säsong för oss som gillar vakter att följa:-)

Fundering: Lundqvist, Lehner, Läck, Lindbäck...kanske Anders behöver uppdatera sitt namn till Anders Lillson?
Kommentera