Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832108

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
DansbandsWolf:

"Äldreomsorgen i övre Kågedalen", av Nikanor Teratologen. Sad but true.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
Det kanske händer att folk tycker jag är taskig när jag förklarar att det lilla apmonstret, hatbrottslingens sidekick, stod sist i kön när vår herre delade ut hjärnor.

Men det gör jag kallt och beräknande eftersom han a) är riktigt dum b) kommer med riktigt obehagliga hatbrottsliga påståenden som att karakterisera norrbottningar som "undermänniskor" - en terminologi som inte varit aktuell sedan 1940-talet då en nation på kontinenten hittade på att beteckna andra som just "untermensch" vilket de tod som anledning till att gasa ihjäl miljoner av sådana s k "untermensch".

Riktigt äcklig och vidrig typ, detta apmonster, verksamh inom äldreomsorgen i övre Övik. Vidrig och dum i huvudet.

Nu har han fått för sig att framgångarna för Luleå Hockeys egen produkt ur egna led från egna bygden Anders Nilsson beror på att andra klubbar lyckats lära Anders till målvakt, sedan de varit tvungna lära om honom helt eftersom han i Luleå lärde sig "helt fel målvaktsarbete". Men nu har Anders fått lära sig riktigt vaktarbete, något som Apan var tidigt och bästigast ute med.

Jahaja.

Som alla vet har Luleå Hockey speciellt senaste drygt tio åren formligen massproducerat målvakter på hög Elitserie SHL-nivå och därutöver; kommande säsong kommer t ex FYRA SHL-klubbar att ha Luleåutbildad vakt med spaden.

Samtidigt som att Apan aldrig någonsin lyckats utbilda en vakt och varför? Ja, det vet vi ju. Filip Gustafsson har ju berättat varför han stack från Apschtaan i 15 års ålder: han hade noggrannt kollat upp planerana och Apan hade svarat: nej, vi kommer inte att ha någon målvaktstränare för pojkar och juniorer. Det kommer att fortsätta som tidigare, vilket, med Filips egna ord, bara bestod i instruktionen "ta pucken". Så Apan har hela tiden köpt, köpt och åter köpt färdigutbildade vakter från annat håll.

Så j-a korkad är han alltså, den lille hatbrottslingen som t o m blev utsparkad från Apschtaan och fick flytta till Övik för att få jobba inom äldreomsorgen.

Pure white trash.
Kommentera

Sv: Han är Luleås nya backstjärna
bisterfinnen: Har ingen aning vad du menar eller ville ha sagt men vi får väl tacka dig för ditt hockeyrelaterade(?) inlägg.

Ha en bra dag!
Kommentera