Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1837597

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att vi som is på löken får seriens värsta hemmadomare - Molgan - i bortamatchen mot Pungen strax. Med hans osynlige kompis Barn-i-ring. Jaja. Är väl skit samma. Ska väl dröja en handfull matcher till vi kan börja ta pinnar ändå.

Det finns i alla fall ett j-a elände vi slipper idag...apan som måste byta kalsonger så snart något går Luleå emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Två sköna saker med kvällenbs match...vi tog 2 krigarpinnar och vi slapp Ap-Lindberg som kommentator. Istället kommenterades våran match av den betydligt mer kompetenta Lena, men hon missade faktiskt Billins yx-hugg i fejjan på Johnston i förlängningen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket underlig match där det är Luleå som tokdominerar första fem och då sprätter Einar - målkungen - upp 0-1 för Luleå genom ett skott a la det Porkabork kvittrade till 1-1 för Djugrån mot oss med.

Helt annat spel av Luleå jämfört med matchen mot gårdarna, synnerligen oväntat för mig. Laget ligger på högt och pressar Pungarne så det står härliga till.

Oj, där tar Molgan ut Cehlin på en utvisning som bara han såg, eftersom en pung halkade och föll utan att Cehlin gjorde något annat än att vara närmast. Nu får vi träna box mot ligans bästa PP.
Kommentera