Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1850552

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Joel Mustonen skriver på för Frölunda, trots de våta apdrömmarna att han skulle "hem till bygden".

Mustonen nu. Tidigare Martin Lundberg. Före det Petter Emanuelsson. Spelare som apsupportrarna räknat med som "säkra återvändare". För att inte tala om fler som flytt sekten t ex Johan Forsberg, Lucas Wallmark och många många fler.

Man måste ju fråga sig vad är det för fel på Apan?

Räcker det med deras unkna kvinnosyn, tråkiga robothockey, överbetalning köpespelare/underbetalning bygdenspelare, osportslighet, brist på tränare, brottslige sportchef och supportrar med särskild fallenhet för att få upp högerarmen i vädret?

Eller finns där något ännu värre, som får t o m apspelare från bygden att fly sekten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Troligtvis att Apschtaan är en sådan hopplöst efterbliven håla totalt befriad av skönhet och stimulansia, en plats Gud glömde, en ort som för tankarna till Blade runner och Mordor och en plats man aldrig vill tillbaka till.
Bara det att Rönnskär är norra Europas mest kontaminerade plats med en koncentration av arsenik tillräcklig att utplåna mänskligheten, nej Apschtaan borde förbjudas av FN!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rör inte vår Blomma!

Oroväckande nheter där det låter som att Linda Blomqvist - tippar jag - blivit utsatt för kränkande behandling i Delfinen, av en junistränare för ett annat lag än Luleå Hockey.

Det låter ju som att Apan varit framme, men va fan skulle de ha i Delfinen att göra? Fast jag vet inte vilket lag det skulle handla om; Brooklyn kör väl i Sunderby?

Det är säkert en apa ändå. Eller en smygapa. Straffa!
Kommentera