Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1850639

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
kronan kör över läjkers nu 4-1.

malmö har vänt 3-2 på pungen.

apan har kvittrat 1-1 mot öret genom köpespelaren olofsson på pass från köpespelaren holloway.

pölsan har kvittrat 1-1 på hv
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
den f-a j-a frisören!

den här perioden har han hittat på ett pp och en straff, som inte fanns för ulfven, och i slutminuten hittar han på ett ytterligare pp för ulfven som denna gång lyckas måla genom att styra in ett skott från cirkeln.

helt j-a omotiverade utvisningar.

lille rasmus asplund som höjs till skyarna och ska bli draftetta uppträder som en primadonna a la tim erixon i slutsekunderna. tar tag i kovacs klubba och drar i den. då släpper kovacs klubban och asplund tappar balansen och drattar på ändan. sedan kommer han upp men vägrar släppa/ge tillbaka klubban, i stället tycks han snacka skit med kovacs som drar på asplund en vänstersving på kinden:-)

jag tycker att det var ett snyggt slag av kovacs och asplund förtjänade inte bara det utan en dubbel utvisning, men eftersom vi saknar domare och i stället har peter hejsanhejsan anderssons fribrottande frisören blir det inget.

2-1 nu, obehagligt pyskologiskt i slutminut inför andra paus. vi hoppa att lule inte nu efter uppehållet ramlar tillbaka i tidiga höstens tredje periods-sjuka.

annars leder lule mycket rättvist. Bra försvarsspel när vi slipper slö-mikkel och warulfven har svårt att få till så mycket, de verkar lata och slarviga och slår ofta misspass som lule omvandlar i blixtsnabba kontringar med högkalibriga målchanser som följd. Trots zebrans j-a mygel för ulfven skulle 3-0 bättre ha speglat det vi sett än 2-1.

men nu är det 2-1 och en ryyyyyyslig sista period som väntar.
Kommentera