115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1850831

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nyblivne fadern - 3 söner nu - Anders Nilsson tar Canucks spade borta mot starka Los Angeles, som ligger ungefär tvåa i ligan. Matchen börjar om ungefär en timme 04.30 svensk tid.

Och nu får vi veta ersättningen för damerna i landslaget i sparkboll: de får 230 kronor per dag, alltså motsvarande en månadslön på 6 900 kronor.

Nu har de krävt en ökad ersättning men sparkbollsförbundet har än så länge vägrat och damerna har därför inget avtal sedan december 2016!

Damerna kräver inte samma ersättning som herrarna, förstås. De kräver bara att få åtminstone samma ersättning som damerna i Danmark, Norge, Holland, etc.

SKÄMMES, TAMMEFAN, SPARKBOLLSFÖRBUNDET!

Jag har aldrig skickat några dicpics men funderar på om det inte vore dags att mailbomba stenåldersmonstren i sparkbollsförbundets ledning...

Oj, oj, oj, vilken pärs!

Kings skjuter första skottet på mål efter 23 sekunder - MÅL på Anders och Canucks!

Efter 1.15 åker Canucks på en utvisning, under vilken LA hinner skjuta fyra skott på mål och med en sekund PP kvar sätter LA 2-0 på Anders och Canucks!

Vilken överkörning. Efter nio minuter har LA Kings haft två PP, gjort två mål, och först då lyckas Vancouver sätta sitt första skott på mål.

Dags för veklingar att bryta ihop. Anders blev ju utbytt redan efter tio minuter mot Boston då han släppt in fyra puckar, och hur ska han ha känt sig efter den här starten; släppa in första skottet och andra efter tre minuter?

Men sedan murar Anders Nilsson igen målet och släpper inte in några ytterligare mål. Och utses senare till matchens tredje stjärna:-)

Vancouver Canucks vinner matchen med 2-3 trots skotten 32-27 och efter den tuffa starten lyckas Anders till slut nå 93,75% räddningar:-)

Anders har nu sammanlagt på fem matcher i NHL i år fyra vinster samt 94,16% räddningar med vilket han ligger kvar på plats 5 i vaktligan:-)