Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851001

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tog även modet till mig att se lite på SKAIKs match mot Örebro...vet inte vad jag ska säga riktigt....svaga Örebro dominerar och hade det inte vart för ett par makalösa räddningar av Lindwall i SKAIKs måk och att Örebro bjöd kraftigt på SKAIKs båda hade det vart överkörning, typ 5-0 till Öret.
Holloway går i Fläskiwoods fotspår och kör över målvakten och hoppas på att måldomarna inte ska se en sån solklar pååkning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag är imponerad att du lyckades se en del av Apan mot Öret där Apans köpespelare tydligen petade in några baljor, men Öret vann ändå.

Och efter matchen skämmer Apans tränare som vanligt ut sig. Jag talar om CryBert och Klockare, de där "assisterande" vars kapacitet mest handlar om att sticka kniven i ryggen på de flesta huvudtränare de arbetat under, för att själva få ta ära och berömmelse.

Nu vill ingen acceptera att bli huvudtränare för Apan, och Apledningens våta drömmar om Rönken eller Bulan stannar vid drömmar: ingen av dessa våra tränarikoner vill ta i Apan med tång.

Så nu får CryBert och Klockare själva ta ansvaret och förklarar för omvärlden att "vi är båda huvudtränare" men sanningen är den att ingen ser att dessa två herrar kan bära upp huvudtränarkostymen men inom sekten är det förbjudet att förklara att kejsarna är nakna, så de får hållas.

Apsekten själv försöker ju förklarar de framgångar de haft på sin helt överlägsna, unikt bästigaste tränare och då undrar man vad de är unika på?

Men vi vet ju alla svaret på den frågan. De är unika på så sätt att Apan, enligt deras mening, aldrig förlorat en match pga att motståndarna varit bra. Nejdå, om Apan förlorar beror det på domarna förstås.

En typisk bild av Apans målvaktsspel är ju den som Hadelöv och mApKyss sållet svensson hittade på. När en motståndare åker förbi, 0-2 meter utanför målgården, kastar sig dessa vakter ut med klubban och skridskorna före mot motståndaren och fäller denne, men de överfallande vakterna slänger sig själva på isen och Aptränarna och appubliken kräver utvisning eftersom "målvakten blev pååkt, juh!".

Domarna har ju fått lite koll på det där apfusket så det lyckas inte så ofta längre.

Men Apan har fortsatt "tränat" vakterna att veva med klubban utanför målgården för att slå på motståndare i närheten. Och lyckats lura till sig att om det samtidigt blir mål ska det underkännas, eftersom "målvakten var störd juh" då en motståndare nuddat hans klubba.

Ojoj.

Nu har domarna tröttnat på det där och bestämt att om vakten är ute och vevar med klubban ute på isen, utanför målgården, får han skylla sig själv om hans klubba "blir träffad" av motståndare eller tvärtom "träffar" motståndare.

Blir det samtidigt mål, är det förstås mål.

Och på så sätt var det när Öret gjorde 1-0 på Apan.

Vad fan? Det är en regeländring mitt i säsongen som vi inte blivit informerade om, raaaaaaasade CryBert, sedan stolpskottet Sjöqvistarn förklarat att "tolkningen beslutades av domarna för några veckor sedan".

Så får man inte göra, det är fusk, domarna stal matchen av oss, raaaasade CryBert och Aprunkarna i aftontrasan speciellt hängde förstås på och det raaaasades och det raaaasades och det raaaaasades.

Aftontrasan körde sin vanliga "vi har sökt domarchefen rönnmark för kommentar" för att ursäkta sitt subjektiva skitsnack.

När det raaaaasats tillräckligt och Apsekten kunnat skriva in i krönikan att "Apan blev bestulna på segern av domarna" - som "vanligt" - orkade någon på aftontrasan änk-ligen ringa Rönnmark, som berättade följande:

För några veckor sedan hade vi ett möte med samtliga SHL-klubbar inklusive Apan där vi informerade om detta. Så Apan kände mycket väl till detta.

Men denna dementi märks inte så mycket. Inte som de hundratals artiklar i olika tidningar där CryBert raaaaaasade om att de blivit bestuuuuulna på segern genom att sprida Apsanningen att "Apan är så bästigast och kan aldrig besegras av ett bättre lag utan bara av domare som felar".

Ojojojoj.
Kommentera