115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851221

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan lyckades tydligen klättra upp till 4-4 innan tredje perioden. Många mål blir det utan försvarsspel, i synnerhet från Aplaget som är hjälplösa i försvaret men satsar allt på köpelinorna fram.

Det är alltså Apans två första linor, dominerade av köpespelare och med fler spelare från Öviksbygden än från Apbygden, som är de enda som målar för Apan.

Det är naturligtvis trist för kunniga att se en hockeymatch där försvarsspelet är på Division IV-nivå, men det vet ju alla om Apan sedan flera år nu, så det är väl bara mindre kunniga som ids se på den slarvhockeyn.

Medan jag spelar Allan om Apan öppnar Frölunda tredje perioden betydligt starkare än tidigare i matchen och nu har de reducerat till 3-2. Tänk, så klart som det såg ut vid 3-0, så oklart är det nu...