Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851329

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och dagens omgång är över. Luleå vinner 2p, fast vi hade 0-3 ett tag, Apan vinner 3p, fast de hade 2-4 ett tag.

Vilket innebär att vår plats ovan strecket med Apan under nu ändrats och vi ligger på åttonde plats. Men pga det j-a spelschemat vet vi inte om det är så verkligen: Pungen och HV har båda spelat fler matcher än Luleå så kanske vi igen-kligen ligger över strecket ändå.

I vilket fall som helst har vi sex vunna av senaste sju. Måste vara bäst i ligan och helt klart är att Bulan lyckas, vilken hjälte!

Nästa omgång har vi Morsan medan Apan har Läjkers. Kanske går vi förbi innan det är dags för säsongens första drabbning med Apan.

11 mån i Apschtaan inför knappt över 4000 personer. Det är tydligt att intresset för aphockeyn - tuta och kör och hoppas på köpespelarna i linorna, men helt j-a kasst för att inte säga obefintligt försvarsspel, inte lockar någon. Pinsamt var ordet, sa Bill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Härlig bild nedan, när Markan kramar om Grizzly efter vinsten mot topplaget Los Angeles - speciellt starkt efter den tuffa starten då Canucks omedelbart hamnade under 2-0 att till slut vinna med 2-3 och Anders blev matchens tredje stjärna.

Helt tydligt är väl att samarbetet mellan de svenska vakterna Markström och Nilsson är en vinnare. Anders med 4 vinster på 5 matcher och 5e bästa stats 94,2% i vaktligan jämfört med Markans 5 vinster på 14 matcher och 91,3% på plats 28. Trots Markans sämre stats har han ändå gjort en riktigt bra säsong och uppfattas som mer lyckad i sin NHL-karriär än tidigare.

I natt möter Canucks Las Vegas Golden Knights - eller Nights, för att antyda att k-n måste ha sitt och bli #Metoo-target - och då är det Markan som tar spaden.

Jag brukar nästan alltid kunna tippa vem som får spaden men den här gången tog jag miste. Jag tycker nog att det var tämligen självklart att Anders borde fått fortsätta. Men OK, då får vi önska Markan lycka till!
Kommentera