Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851355

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan Frölunda 11 mål och två köpe-målvakter (som båda spelat för Apan) med 79,17% respektive 82,86% räddningar.

Lagen tydligen vidöppna som glädjeflickor i avlöningstider och den som gillar sådan horhockey vet förstås inget om hockey.

Men inte så kunniga - t ex två apmonstrum - jublar och byter kalsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Lite blandade känslor om dagens match....vi äger matchen tills vi sätter 3-0 pucken, sen blir vi tyvärr lite för mjuka.
Både Rasmus 1-3 och Nybergs 2-3 föregås att Luleåspelare stirrar på puck och är för mjuka istället för att gå på kropp. Rasmus 1-3 mål så är det både Sondell och Cehlin som petar på nyss nämde Rasmus istället för att gå på kropp ordentligt.
Nybergs 2-3 är det Falk som på ett förnedrande sätt luras av Lasch bakom mål, som sedan spelar fram Nyberg..hade Falk tittat på Lasch och gett han en bröstvärmare istället, för läge hade han, så hade det inte blitt mål.
Sen 3-3 är som du säger en billig utvisning mot oss...domarna har blundat för värre tilltag på Frölunda spelare innan men visst utvisas en Luleåspelare då Lias faller lätt..och sen är det dessutom han som sätter 3-3...
Nåväl, vi skapade riktigt vassa chanser i 4 mot 3 i OT och borde avgjort det där men vi vann på straffar istället...lustigt hur matchbilder kan förändras :-)
Positivt är att Luleås spel är riktigt bra fram till 3-0 målet, fattas bara att hålla det spelet uppe även vid en 3-0 ledning.
Kommentera