Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851383

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Samma Lias som gnällde på att Olausson ramlade lätt tappar alltså benen totalt efter en närkamp och utför en ren filmning (ej förstärkning) långt efter att situationen är över, så dåligt utfört att domarna måste ha tänkt att det bara måste vara utvisning för så där urkasst filmar ingen. Jävla hycklande pajas...ska du gnälla i media så försök då vara bättre själv. Känns lika intelligent som när Hitte-Joel klagade på en huvudtackling i en match där han själv delade ut en hjärnskakning på Sami Sandell.

Sven Savage: Jag tycker du borde börja kalla dem Fusklunda igen...för ikväll så fuskade de faktiskt till sig en poäng av oss :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Haha, jaa...snacka om att kasta sten i glashus...
Hmmm, det påminner mig starkt om två herrar på SKAIK-forumet X-D
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, de har verkligen inte infriat förväntningarna och man har hela tiden väntat på att det ska lossna, men det har det inte gjort ännu; kanske det blir första formgropen för Rogern, kanske Frölunda blir kvar där nere säsongen igenom?

Men som du säger - en riktigt ful filmning av Lias. Han kanske tycker att det jämnade ut jämfört med förra matchen, men Olle stod rakryggad efter händelsen och höll med om att han ramlade lätt. Ska Lias förtjäna samma respekt skulle han ut och erkänna, men han blir ju inte pressad av media som behandlar honom med guldhandskar, vilket är för jävligt dåligt.

Den match du syftar till, när hitte-Joel levererade den fula tacklingen på Sami mot planket; det var väl den match då Frölunda skulle visa sig stygga, tuffa och faaaarliga för att komma tillbaka, eftersom de var chanslösa när de försökte spela hockey? Inklusive att Frölunda startade ett rallarslagsmål där en ung stöddig Frölundaspelare hoppade på Fredrik Svensson utan att veta vem det var. Han tyckte Fredrik såg liten ut och vevade på ett tag medan Fredrik tittade på, och till slut sänkte honom med en rak höger, varpå alla Frölundaiter blev skiträdda och la av bråket. Sedan sökte Fredrik upp Joel och krävde fight för att denne skulle få betala för överfallet på Sami, men kapten Joel kröp ihop och gömde sig bakom domarna (ungefär som fläskberget när han fick storstryk av Burkölenutbildad) och därmed dog Frölunda och Luleå vann kvartsfinalen, spöade sedan Warulfven i semi, men var därefter för trötta och torskade mot Apan som fick första Gludet sedan 1978.

Det finns ett antal matcher då man saknar Fredrik. Eller åtminstone Sergei Bautin. Eller t o m Shayne Toporowski.
Kommentera