Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851433

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hatbrottslingens sidekick är lika meningslös som svagbegåvad.

I inlägg efter inlägg förklarar han att det finns en konspiration mellan de 12 lagen söder om Apschtaan att ge läggmatcher mot Luleå, och anledningen - enligt apmonstrumet - är att sydlagen vill att "Luleå ska vara ett störande moment mot Apan", som igen-kligen annars är bästigast.

Hans andra typ av av inlägg handlar om att Apan är fysiskt eller psykiskt nedtränade när de förlorar, om det inte är domarnas fel.

I princip ska man angripa det någon säger och inte den som säger det. Men med inlägg som ovan har vederbörande diskvalificerat sig från den principen. Det är nämligen helt meningslöst att bemöta sådant dravel.

Men det innebär samtidigt att det blir legitimt att helt enkelt konstatera: apmonstrumet sidekicken är korkad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Måste säga att jag är väldigt imponerad över att alla motståndare lyckas pricka in en formsvacka och spela deras sämsta hockey varje gång de möter Luleå....grymt vilken extrem röta vi har X-D
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag var ju förvånad över att Vancouver inte lät Anders fortsätta efter vinsten mot starka Los Angeles.

Visst har Markan varit bra; helt klart hans bästa säsong och på god väg mot ett säkrat mångårigt kontrakt på en förstaspade.

Men inställningen före säsongen var att den som var bäst för tillfället av Anders och Jacob skulle ta spaden och då blir det knepigt att inte Anders fortsätter, när han har 4 vunna av 5 och dessutom 3% fler räddningar.

Nu torskade Vancouver mot Las Vegas med 2-5 och Markan fick 86,21% räddningar, men jag har ingen aning om det kanske var förklarliga och omöjliga mål, eller om Markan sviktade, då jag inte såg matchen eller läst några synpunkter. Han kan mycket väl ha gjort en stark insats ändå, även om statsen blev lite sämre.

Men jag tycker oberoende av allt annat att Canucks borde låtit Anders ta spaden mot Las Vegas. Nästa match för Canucks är i morgon, mot NHL:s just nu näst bästa lag - Anders lag från våren 2016 St Louis Blues - och då tippar jag väl igen att nu får väl Anders spaden då i stället.

TILLÄGG.
Nu har jag kollat upp vad Canucks' supportrar skrev under och efter matchen:

Personally I would've started Nillson again but Markstrom is alright

Nice save Marky boy Markster

Why the hell didn’t Nilsson get the start?

Because Markstrom is better.

Nilsson has been playing better.

Goaltending is the only thing keeping us in games...we should only have 4 wins on the season

Not sure why Nillson did not get the start.

I feel bad for Markstrom, always left out to dry

Man a lot of terrible breakdowns throughout the game but that was a weak one, Marky needs to have that

Nillson please next game.

Marky didnt look great

The statistic gap between Markstrom and Nilsson is becoming embarrassing .....Based on save-percentage, won-loss record and GAA there's absolutely no way to explain the different in playing time.....reality is the Canucks don't win when Markstrom plays....so I have no idea what Green is trying to prove.

At least Markstrom didn't give one up in the first 3 minutes tonight though.

Jacob Markstrom- poor game.

Sammanfattningsvis tycker flera som jag att det var underligt att inte Anders fick ta spaden i natt. Men sannolikt får han den i morgon mot ruggigt starka Si Louis.
Kommentera