Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852093

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Synnerligen roligt att höra att först blev ena botten sportchef sedan den andra huvudtränare för Röglarna.

Fina pojkar, önskar dem all framgång😊

Samtidigt trevligt att konstatera att Röglarna, Frölunda, nyss pölsan och dessutom Luleå har huvudtränare från Luleå - och att samma klubbar har målvakter som utbildats i Lules junishockey; förutom just Rögle men däremot Läjkrarna.

Motsvarande för Apan blir...nja, ingenting alls, faktiskt. Närmast kommer väl tränarassistenterna CryBert och Klockare, men det lilla de eventuellt kan har de väl från Rönken. CryBert som assistent till Rönken i Almtuna och Klockare är ju från "Luleå-förorten" Kalix, liksom Rönken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Aporna LasseJ och Wallson inte är speciellt hyllade i Schweiz. För någon månad sedan krävde landets viktigaste hockeyjournalist deras avgång och nu har Zürich VD förklarat att om någon vill ha aporna får de gå.

Min gissning är att de kommer tillbaka till Apan inom ett år, kanske tidigare än så. Wallson, iaf. Han lär ju vara en OK huvudtränare och ingen annan vill ju ha det Apjobbet. Förutom CryBert förstås, men ingen vill ha honom som huvudtränare.

Men vad som ska hända med Ap-LasseJ, det vete fan. I Schweiz har han ju varit Wallsons "assisterande tränare" men vad skulle de erbjuda honom för roll hos Apan? Efter hans enorma fadäs att anställa fläskberget för 12 miljoner under två år lär han väl vara körd t o m hos Apan. Så var ska han få jobb på sina meriter att hata Luleå och sticka kniv i ryggen på Anders Forsberg?

Han kanske kan bli ansvarig för värdegrunnnnnnden hos Apan?
Kommentera