Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852417

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag:

Målvakter
Joel Lassinantti (Filip Gustavsson)

Backar
Pontus Själin - Oscar Engsund
Brendan Mikkelson - Ryan Johnston
Daniel Sondell - Joonas Jalvanti
Jan Sandström

Forwards
Robin Kovács - Niklas Olausson - Patrick Cehlin
Johan Harju - Isac Lundeström - Einar Emanuelsson
Emil Larsson - Andreas Falk - Gustav Rydahl
Karl Fabricius - Johan Forsberg - Anton Hedman
Marcus Collin

Tycker att det ser bra ut när så många kommit tillbaka (förutsatt att de kan prestera redan nu när de precis är tillbaka) och igen-kligen endast Petter som saknas - vilket är trist, eftersom han gärna är som bäst mot Apan.

Backsidan också ganska komplett men orosmolnet är fortsatt Brendan Mikkelson. Jag hoppas att alla andras tändning för match mot Apan drar Mikkel med sig. Är han slarvig och lat och som tidigare slår bort blinda pass i egen zon när han är tämligen ohotad blir jag riktigt...då vill jag se honom bänkad och skärper han sig inte får han gå. I så fall kan vi bättre ta in en junis som, även om han i princip borde vara sämre, säkert kan anstränga sig att lira Bulanhockey som alla andra. Och grejen är att vi mycket väl skulle kunna spela in landslagsjannes systerson under säsongen.

Och så har vi Lassi i mål. Skulle ju varit trevligt atts e Filip ta spaden mot "ta pucken"-Apan, men även om Filip är j-t bra är en Lassi - om han är på topp - den vakt jag helst vill se med vår spade bland Elitseriens vakter. Möjligen i konkurrens med Viktor "inga returer" Fasth...

Nu hoppas vi bara att få slippa visselpipekåta zebror...

Vi kan ännu inte se upplinjeringarna och därmed vilka zebror det blir på swehockey och som alla vet beror det ju på att Apan är så j-a skitnödig att de envisas med att inte informera om vilka spelare de kommer att använda förrän de blir tvungna i sista sekund. Riktigt j-a bedrövligt av snål-Apan och något som irriterar alla supportrar; men service är ju inget som Apan känner till, annat än i formen "vi unnar ingen annan framgång" som CryBert uttryckte saken vid den famösa presskonferensen med Anders Forsberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, nu släppte swehockey upplinjeringen. D v s Apans lag saknas förstås, men vem hade väntat annat av den skitnödiga klubben.

Vi får zebrorna Linus Öhlund och Tobias Björk. Från Älvsbyn och Boden.

En oerfaren skulle förstås anta att dessa två - från Luleås förstäder o praktiken - skulle vara riktiga hemmadomare i en sdåan här match.

Men vi som varit med ett tag vet ju att de båda är så angelägna att uppträda objektivt att de som regel favoriserar bortalaget.

Jag kan stå ut med att zebrorna är lite emot oss, vilket jag misstänker att de kommer att vara, men framför allt önskar jag att de avstår från att blåsa sönder matchen och tvinga fram en massa PP. Men risken för det är inte liten, när man sett hur Apan senaste matcherna tjafsat och bråkat och bufflat och vevat med klubbor efter varje avblåsning, speciellt om de ligger under...
Kommentera