Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852499

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Där var Apan framme med sitt första igen-kligen farliga anfall och det är Möller som skjuter två gånger, en räddning av Lassi och ett skott i stolpen.

Och orsaken var att Engsund och Själin - backparet - var för sig hade kontroll över puck och så står de bakom vårt mål med ryggen ut mot isen och bara chansar på att slå pucken efter sargen - i båda tillfällen till en Apa som tar emot o zon och anfallet fortsätter.

Sedan försöker Köpespelaren Kostka överfalla Anton Hedman när han varit farligt framme vid Apmålet. Kostka gör allt han kan för att brotta med Hedman men är chanslös - Hedman slänger honom i isen.

OCH DOMARJÄVLARNA STRAFFAR HEDMAN MED 2+2 MEN KOSTKA - SOM STARTADE ALLT OCH VAR DEN SOM VILLE SLÅSS HELA TIDEN, TILL ANTON SLÄNGDE HONOM I ISEN, FÅR BARA 2 MINUTER!

Jävla skitzebror, nu får ni fan i mig lägga av, det är lagen som ska avgöra detta, inte ni som ska ta felaktiga skitutvisningar gång på gång, bara för att ni är ångest-desperata. lämna visselpiporna i omlädningsrummet nu zebrajävlar!

0-0 efter första perioden och Apan får inleda andra perioden med PP 5 mot 4 under hela 48 sekunder. Det blir kritiskt som fan. Luleå kan ju somna till under andra perioder men nu får det inte ske.

Sammantaget tycker jag att Luleå inlett matchen mycket bra. Igen-kligen bara när Engsund och Själin i samma byte slog jävligt skitnödiga "Mikkel-pass" som Apan fick till några farligheter. Skärpning, pojkar!

Highsticking har varit helt osynlig. Igen-kligen bara när Engsund proppade honom som han synts till. Men vi vet ju att den där j-a highsticking kan åka omkring och slöa osynlig men får han ett läge kan han sätta mål, och ett läge till ett mål till och så vidare.

Det är i högsta grad angeläget att Luleå fortsätter kämpa så starkt för att fortsätta hålla matchen och inte ge Apan en tumme för då tar de hela handen.

Så de skitnödiga skitpass som Engsund och Själin la - inget mera sådant! Det har vi inte råd med!

Sammanlagda intrycket relativt jämn första period och 0-0 är fullständigt rättvist. Luleå har haft längre perioder med bra ägarhockey än Apan och 7-4 i skott, men de tillfällen Apan fått komma loss i vår zon har varit något vassare än de lägen vi haft.

Mest oroande att zebrorna klantade till sig så j-a uselt och tog 2+2=4 minuter på Anton Hedman för att denne blev överfallen av köpespelaren Kostka; båda utvisningarna för roughing men hur fan de ska förklara det, när det var Kostka som startade allt och attackerade och attackerade till dess Anton var starkare och kastade Kostka på isen - det förstår jag förbanne mig inte.

Nu inser förstås fegjävla zebrorna sitt misstag och kommer med stor sannolikhet att söka en kompensationsutvisning på en Apa (vi får se om vi kan stå emot första minuten då Apan har PP) och risken finns att det sätter igång en j-a domartombola med (kompensations-) utvisningar en masse åt båda håll.
Kommentera