Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852510

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sju minuter spelade av andra och nu är det Apan som kommit igång med tuta- och kör-hockeyn, medan Luleå dragit sig tillbaka mentalt och törs bara 95% jämfört med 100% i första perioden.

Vilket innebär att nu är det fördel Apan, inte bara pga 0-1, utan också pga spelet i andra.

Så här kan det INTE fortsätta. I så fall förlorar vi matchen och tre poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås spel nu duger inte alls.

Apan trummar på in i vår zon, får visserligen sällan upp några igen-kliga chanser, men får chanser och då blir det förr eller senare mål.

Luleås backar paralyserade av apornas press i vår zon - ger ofta tillbaka pucken helt onödigt redan i egen zon, eller orkar max köra en indumpning med följd att linorna bara får jaga och pressa, men helt onaturligt har Apbackarna mer självförtroende än våra backar och lyckas behålla puck och spela upp.

Just nu 80% puck för Apan och fortsätter det så här är vi körda.

Det jävligaste är att jag just nu inte ser hur vi ska kunna ändra på detta. Genom att våga ta i och satsa med mer energi förstås, men när det nått till kommunal paralys är det inte lätt att vända på det.

Dags för Tidut, Bulan?

Rydahl fri framför apmålet vid 13.16, hakas och hålls och det borde varit 2+2 när de nu tog Hedman så uselt, dessutom åker Holloway in mot målet ohotad för att flytta buren utan utvisning.

Men PP för Luleå 2 min - gärna mindre - nu.
Kommentera