Luleå HF

115868 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1852522

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
"PP" av Luleå, helt misslyckat. Dessutom lyckas Apan Lindholm ensam i kamp med tre Luleåspelare hålla pucken i vår zon i 20 sekunder och det är bara pinsamt.

Jahaja.

Eller rättare: nähejnä.

Andra perioden spelad och ställningen "bara" 0-1.

Men Apan ägde spelet under andra perioden och fick ett antal chanser som innebär att de borde haft ledningen med fler mål. Man vakterna är halva laget och Lassi har räddat 1-2 "säkra" mål.

Det som var mest pinsamt att se var att Luleås backar av någon anledning inte tordes vänta upp och leta uppspel från mitten. De har ju varit bra på det tidigare och även om Apan körde överraskande aktiv hög press under första lyckades vi.

Men nu i andra slår de bara puckar efter sargen för att de ska nå ut zon och minst 10-15 ggr under andra perioden stod i stället en Apa där och tog enkelt hand om pucken med följd att Apan fortsatte anfall i vår zon.

Våra backar sviktar big time och Apan får fortsätta anfall gång på gång.

Nu måste Luleå - för att använda Johan August Strindbergs uttryck: knulla om sig under pausen - för så här får det inte fortsätta. Då kan vi lika gärna ställa in skridskorna direkt.