Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1861736

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
smallround: 0-0 fortfarande trots ett PP från vardera laget.

I vårt PP tycker jag det är trist att se mini-nyllet. Han står med puck och väntar och väntar och gör ingenting. Och i andra lägen tappar han puck eller hittar ingenting. Media berömde mini-nyllet i förra matchen men vare sig då, eller i kvarten eller nu imponeras jag.

Däremot. Har jag bara positivt att säga om övriga svenskar. Så trots att jag tycker att mini-nyllet inte lever upp till förväntningarna är övriga så bra att vi har chans.

Överlag har Sverige varit minst lika bra och ofta ägt spelet bra. Men de allra bästa chanserna har Kanada haft. Men vi har ett bra försvarsspel och vi har Filip Gustafsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Första perioden över och ställningen 0-0.

Kanada har haft några bra lägen men Filip och övriga försvarare har varit alldeles utmärkta.

Och för övrigt tycker jag arr Småkronorna är minst sagt med, t o m att vi äger spelet ganska fint och har enskilda spelare som imponerar MER än motsvarande från kanada.

Sammanfattningsvis efter första perioden vill jag mena att Sverige faktiskt ser starkare ut än Kanada men det är jämnt och det kan gå åt vilket håll som helst förstås - det är i lägen som detta som man kan hävda att första målet kan bli riktigt, riktigt viktigt.

Matchen är igång och Småkanada skrämmer oss inte. Nu laddar vi för tvåan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: har alltid haft svårt för familjen nylander.... Osympatiska

Tycker däremot djurgårdens grabbar och liljegren är grymma. Hade hoppats mer på boqvist.... Men det syns att han bara spelat 5 matcher
Kommentera