Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1861737

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: har alltid haft svårt för familjen nylander.... Osympatiska

Tycker däremot djurgårdens grabbar och liljegren är grymma. Hade hoppats mer på boqvist.... Men det syns att han bara spelat 5 matcher
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
smallround: Jag kan köpa att stora talanger visar självförtroende och egoism - under förutsättning att de levererar. Men det är just vad mini-nyllet inte gör och kanske är det familjenamnet som ligger som en blykloss på axlarna på grabben. men när "påstådda stjärnor" inte bidrar med mer än så här känns det som att laget skulle tjäna på att de bänkas.

Det är vad jag känt från Småkronorna många år - att de som ska "bära" laget försvinner och då försvinner laget.

Men - och det är härligt - förutom mini-nyllet som jag gnäller på - övriga spelare gör suveräna insatser. Det gör att man tror på våra småkronor.

Som Luleå Hockey supporter gläds jag förstås att se vår målvakt Filip Gustafsson beskrivas innan match och nu i första paus är det Luleås talang Isac Lundeström och hans kedjekamrat Tim Söderlund - som utvecklats under två år i Luleå Hockeys hockeygym och Luleå Hockeys junisar - som presenteras.

Men med detta sagt med Luleåfilter på är det under match inget sådant utan u är vi alla svenska supportrar.

Härlig första period som ger oss minst sagt tron på att Småkronorna kan greja detta. Nu ser vi fram emot andra perioden. Och för att riktigt pirra till det vet vi att första målet - som förvisso kan komma för vilket av laget som helst om de har flyt - blir för j-t viktigt för fortsättningen av matchen.

NU KÖR VI!
Kommentera