Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862754

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: ja, håller med om Lill-Nisse. Inte bara när han stack för friläge utan härlig att skåda hela matchen. Naturligtvis långt ifrån färdig men en underbar talang och nu kommer han att utvecklas snabbare med de stora pojkarna.

Jobbigt när det dröjde många matcher efter hans debut innan han fick chansen igen men suveränt att han nu snabbt blev etablerad och har kontrakt😊😍👍😎😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Med tanke på de diskussioner som Knegare och Jaca för här och ytterligare vad Blizzard brukar tillföra gjorde jag ett nedstamp i Apboken för att se vad där skrivs.

Och det är lika beklämmande som vanligt.

Hatbrottslingen i Göteborg skriver bara undantagsvis om hockey men koncentrerar sig på att trolla, håna, hata och jävlas i största allmänhet.

Sedan har vi sidekicken i Övik.

Och det är tragiskt att läsa. Han försök hänga på hatbrottslingen så gott det går, men är ju på en helt annan nivå och han öser in en massa inlägg av annan karaktär.

Jag är rätt säker på att jag aldrig någonsin i något sammanhang uttryckt mig på det viset om någon annan skribent och gudarna ska veta att jag har skrivit enormt mycket.

Men när det gäller sidekicken finns bara en enda sak att sammanfattningsvis säga. Mannen är korkad.

Jag funderade på om det kunde förklaras med att det faktiskt inte är en människa som skriver utan att det är en apa som på något vis fått tillgäng till ett tangentbord.

Men det tror jag inte. Eftersom inläggen inte når den nivå som skulle förväntas med tanke på den intelligens som en apa kan ha.
Uppladdat:

450x300-images_37.jpegimages_37.jpeg

Kommentera