Luleå HF

115824 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862792

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ingen SHL-hockey i kväll. Bara Öret som möter Apan och ingen vettig karakteriserar väl matcher där aphockey pågår som hockey.

Dessutom möts Öret och Apan i morgon också. Det är alltså fråga om en sådan där B2B och äckligt nog blir det förstås 6 poäng för Apan.

För att ytterligare hälla bränsle i apbrasan får de ju tillbaka sina avstängda köpespelare så nu blir det hög risk för attacker mot Öretspelarnas huvuden, osmakligt nog.

Det är riktigt illa att se köpelaget Apan i SHL samtidigt som hela världens finaste plantskola. anrika MooDoo, the Heart of Hockey, får spela i Allsvenskan.

Inte bara det att Apan trots heliga löften om att spela med 50% spelare från bygden myglade sig upp i Elitserien med ett lag bestående av 95% köpespelare. Dessutom är det just MooDoo som Apan parasiterat på för att "lyckas".

Nu syftar jag inte på att Apan knyckt MooDoospelare i allmänhet, öst över Kabanov pengar för att sno honom eller utpressad ekonomiskt svaga MooDoo för att släppa en målvakt de själva redan sparkat.

Utan på två spelare med helt dominerande betydelse.

Apan hade aldrig i helvitte lyckats ta sig till Elitserien om det inte varit för MooDoo-Ikonen Magnus Wernblom.

Och Apan hade aldrig i helvitte nått sådana framgångar i SHL om det inte varit för den komplett egna MooDoo-produkten Joakim Lindström.

I det sammanhanget är det vidrigt att se ett sådant parasiterande köpelag häcka i SHL och årligen ta emot 45 miljoner av Cmore medan det fina MooDoo kämpar i det fördolda i Allsvenskan med Cmore-"stödet" (läs: sänket) 2,5 miljon.

Jag säger som Ugglan: Jag mår illa!
Uppladdat:

450x300-images_38.jpegimages_38.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Sa fö upp mitt abb hos semer i veckan med motiveringen ”den skeva fördelningen av tv-pengarna mellan SHL och allsvenskan som jag inte vill bidra till”
Kommentera