Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862806

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Inte oväntat att supportrar till lagen som just nu tyvärr harvar i allsvenskan raaaasar på semer, eftersom just deras lag behandlas så j-a osportsligt.

Men det vore förstås riktigt värdefullt att semer insåg att

a) även vi som håller på lag, just nu i SHL, som tankar in de väldiga ersättningarna är motståndare till den ormgrop som semer-ligan krupit ned i, såväl av sportsliga skäl, som av omsorg för svensk hockeys framtid.

b) även vi är beredda säga upp abonnemanget

c) samt att den helt dominerande massan av supportrar INTE är intresserade av att tanka hem och sitta och glo på sju SHL-matcher per omgång - om inte ens lag spelar i SHL. Jag kan ju själv erkänna att om inte Luleå spelade i SHL skulle jag säkert avveckla mitt semer omedelbart.

Tyvärr skulle det ju också innebära att jag tappade Luleås allsvenska matcher och jag kan inte nog poängtera hur ini helvitte dumt det var av Allsvenskan att låta sig luras av semer att för 30 silverpenningar lämna Viasat. Smart av semer, sjukt j-a idiotiskt av Allsvenskan; vilka amatörer att falla för den lätta. De skrev på för att få lite mer stålar än de hade från Viasat, men hade de tänkt efter skulle de begärt en rimlig andel av det totala stödet till SHL-Allsvenskan. I så fall är jag övertygad om att de säkert skulle lyckats få typ 25%. Nu får de i stället 2,5%.
Kommentera