Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862809

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Lycka till med tillbyggandet, men visst fan tar ni sex pinnar mor Öret, tyvärr, nu när alla köpespelare är tillbaka.

Det enda man kan hoppas på är väl att fläskberget drar ned på apfarten och orsakar boxspel, men han är ju så j-a seg att han knappast hinner få inflytande på spelet när han dessutom inte kan hålla sig på rören. Dessutom är väl CryBert-Klockare-Näsan även om de knappast duger som tränare/coacher/ledare tillräckligt kunniga för att begripa att den viktigaste användningen av fläskbergets är för att värma upp båsbänken så att övriga, riktiga hockeyspelare inte riskerar bli kalla i baken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Geniet från äldreomsorgen i öfvre Övik, hatbrottslingens sidekick, uttalar sig: "Finns ingen västerbottning som tagit stryk av en lulebo i ett IQ-test!"

Ja du, sidekick. Visserligen ökade den genomsnittliga intelligensen i Apschtaan dramatiskt, den dag du flyttade neråt sydbotten för att rengöra toaletter i äldreomsorgen. Men så mycket ökade den inte att ditt påstående skulle vara ens i närheten.

Men om du är ute efter en insats för IQ-nivån i norr kan jag informera dig om att vi i Luleå utlyst en tävling om dummaste lulebo och första pris är en flytt till Apschtaan. En åtgärd som förväntas innebära att den genomsnittliga intelligens ökar rejält, såväl i Luleå som i Apschtaan, så det är väl hedervärt.

Nu förstår jag att ovanstående förstås ligger så högt ovan din nivå och att det med hjälp av ordbok och vuxna i omgivningen kommer att ta dig dagar att förstå vad som är skrivet.

Så eftersom jag är en snäll och hjälpsam personer ger jag dig här en översättning till din nivå:

Jaba saba senba liksom i princip alltså liksom dåba liksom viba liksom ba liksom ba ba liksom ba ba ba ba ba ba ba ba....
Kommentera